VIDEO Reperis Dreiks koncertā nobrīnās par meitenes krūšu izmēru un izmaina viņas dzīvi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Veronika un Dreiks
Veronika un Dreiks Foto: Veronica Correia/TikTok, AP/Scanpix

Nesenā koncertā kanādiešu reperis Dreiks ar vārdiem "36G" izmainīja Veronikas Korrejas dzīvi. Nē, tas nebija viņas uzvaras skaitlis "Bingo" spēlē, bet gan meitenes krūštura izmērs. Amizanto brīdi iemūžinošais video sašūpoja interneta vidi, un Veronika ātri vien ar lepnumu atklāja, ka ir krūštura īpašniece.

Sarunā ar mediju "TMZ" 21 gadu vecā sieviete atklāj, ka nebija plānojusi koncertu pamest bez sava krūštura. Tomēr mirklī, kad slavenais reperis atradās pavisam netālu, viņu pārņēma impulsi, un krūšturis pameta viņas ķermeni.

"36G" izmēra melnais krūšturis piezemējās tieši pie Dreika kājām. Viņš to pacēla, aplūkoja, un viņa sejā bija nolasāms pārsteigums. Reperis nevilcinoties aicināja koncerta apmeklētājus atrast krūštura īpašnieci tā iespaidīgā izmēra dēļ.

Tā kā koncertu apmeklēja ļoti liels skaits cilvēku, Veronikas krūšturis ieguva lielu slavu, pirms cilvēki uzzināja tā īpašnieces vārdu.

"Tā esmu es!" sajūsmināti savā "TikTok" kontā lepojās Korreja un arī publicēja video ar brīdi, kurā krūšturis no viņas rokām nokļūst pie Dreika kājām.

@veronicaaacorr401 ITS MEEEEE!!!! A lot of girls posting its them but this is not to get confused its me 😌 #drake36G #36G #itsallablurtour #barclayscenter #Brooklyn #Drake #aubreydrakegraham ♬ original sound - Veronica Correia

Pēc koncerta jaunā sieviete joprojām nespēja noticēt notikušajam un uzņēma īsu videoklipu, kurā atzīst, ka viņa ir tā, kura meta krūšturi.

@veronicaaacorr401 #drake36G #Drake #brooklyn #barclayscenter #itsallablurtour #36G ♬ original sound - Veronica Correia

Intervijā ar "TMZ" 21 gadu vecā Veronika atklāja, ka viņa ir nelielas kafejnīcas īpašniece un plāno par godu Dreikam nosaukt kādu dzērienu. Tāpat ar viņu sazinājās "Playboy" pārstāvji un aicināja viņu kļūt par jaunāko impērijas "zaķīti", kam meitene ar lielāko prieku piekrita! 

"Esmu iztēlojusies redzam sevi "Playboy" atvērumā. (..) Šis ir sapņu piepildījums," pie jaunākā "TikTok" video komentē Veronika.

@veronicaaacorr401

Having my father as a professional photographer, growing up I had a love for being behind the camera 📸 the flash, the lights and the posing instilled confidence in me at a young age I continued to carry with me. Never in my wildest dreams would I have imagined seeing my photos on Playboy Centerfold! My goal for my journey on this platform is not only to continue what I love but to also instill that same confidence in other woman! Especially mothers focusing on how beautiful we are despite our sizes and marks! Thank you to everyone for the comments, likes shares and especially follows! This is all a dream come true 💭💓

♬ Started From the Bottom - Drake

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu