Vaikule atklāj, vai Galkins un Pugačova apmeklēs festivālu "Laima Rendezvous"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

 No 26. jūlija līdz 30. jūlijam Dzintaru koncertzālē norisināsies festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala". Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Vaikule pastāsta, vai festivālā piedalīsies arī viņas draugi Alla Pugačova un Maksims Galkins, kuri jau ieradušies Jūrmalā.

Ala Pugačova un viņas vīrs humorists Maksims Galkins vasarā īrē apartamentus "Villa Marta".  Vaikule atklāj, ka draugi bieži tiekas. Nupat arī "Instagram" publiskojusi video rullīti, kurā redzams Galkins.

"Viņiem ļoti patīk Jūrmala, tāpēc abi ir te. Ceru, ka arī viņi ar nepacietību gaida festivālu "Laima Rendezvous"," saka Laima.

Jau iepriekš Vaikule bija izteikusies, kā Pugačova un Galkins varētu iesaistīties festivālā: "Alla piedalīsies festivālā kā mans kritiķis, bet no Maksima varbūt būs arī kāds pārsteigums. Tas atkarīgs no tā, kāds būs mūsu noskaņojums." 

Tagad vaicāta, vai redzēsim Pugačovu un Galkinu uz skatuves Dzintaru koncertzālē, Laima teic: "Alla festivālā nedziedās. Viņa jau ilgu laiku nedzied. Ja viss būs kārtībā, tad Alla atradīsies zālē. Par to, vai Maksims uzstāsies, vēl nerunāsim. Ja būs kas negaidīts, tad to redzēs skatītāji, kas būs zālē."

"Apolo.lv" jau vēstīja, šogad festivāla dalībnieku sarakstā ir Tanita Tikarama, Verka Serduchka, MAX BARSKIH, Olya Polyakova, ALEKSEEV, Maria Maksakova, Jānis Stībelis, Intars Busulis, Aija Andrejeva, Uku Suviste, Anna Butkevich, Markus Riva, SunStroke Project, Blanka, Patrisha, Salvador Sobral, Vera Brezhneva, Andrey Makarevich, Nino Katamadze, Normunds Rutulis, Inese Galante, Jānis Stībelis, grupa "DAGAMBA", Maria Naumova, Moris Janashvili, Shipsea, Dināra Rudāne, Nika Plotnikova.

Mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala" Dzintaru koncertzālē notiek kopš 2015. gada, pulcējot popa, roka, džeza un klasiskās mūzikas izpildītājus no Eiropas, Centrālāzijas un Amerikas.

Festivālā piedalījušies arī tādi mākslinieki kā Kriss Normans, Mons Selmerlevs, Kristīne Opolais, Ksenija Sidorova, Biondi, Tomass Nevergrīns, Uku Suviste, Noah, Nani Bregvadze, Edīte Pieha, Andrejs Makarevičs, Intars Busulis, Vera Brežņeva un citi.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 25. jūlija numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu