Rīgā ieradies ukraiņu popzvaigzne Verka Serdjučka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

No 26. jūlija līdz 30. jūlijam norisinās krāšņais Laimas Vaikules starptautiskās mūzikas festivāls "Laima Randezvous Jūrmala", kurā piedalīsies arī atpazīstamas ārvalstu zvaigznes, un viena no tām ir Verka Serdjučka, īstajā vārdā Andrejs Daņilko, kurš jau ieradies Rīgā.

Mākslinieks pavēstīja, ka ir pateicīgs Laimai par uzaicinājumu, un atzīst, ka ar viņu jūtas ērti jebkurā dzīves situācijā.

Plašākai publikai Andrejs ir zināms kā vienmēr pozitīvā un atraktīvā Verka Serdjučka, kura uz skatuves spēj uzburt īstu šovu. Kā izrādās, mākslinieks ar Laimu ir iepazinies un sadraudzējies kādā TV šovā, un no tā laika ir kļuvuši par labiem draugiem.

Pasākumā uzstāsies arī britu dziedātāja Tanita Tikarama, Verka Serdjučka, dziedātājs Makss Barskihs, "Alekseev", "SunStroke Project", "Blanka", "Salvador Sobral", Vera Brežņeva, Andrejs Makarevičs un Nino Katamadze. Tāpat pasākumā piedalīsies Inese Galante, Jānis Stībelis, Intars Busulis, Aija Andrejeva, Markus Riva, Normunds Rutulis, "Dagamba", Marija Naumova, "Shipsea", Dināra Rudāne, Nika Plotņikova, kā arī Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktieri.

Starptautiskais mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala" Dzintaru koncertzālē notiek kopš 2015. gada.

Katru gadu festivāls pulcē atpazīstamus mūziķus un daudzsološus jaunos popmūzikas, roka, džeza un klasiskās mūzikas izpildītājus no Eiropas, Vidusāzijas un Amerikas.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu