Pamatīga viesuļvētra Marijelā laupījusi dzīvību septiņiem tūristiem. Tostarp trīs bērniem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Vismaz septiņi cilvēki gājuši bojā un 20 cilvēki ievainoti viesuļvētras dēļ netālu no Jalčikas ezerā Marijelas Republikā, vēstī "Meduza", atsaucoties Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijas ziņojumu. 

Tajā pašā laikā Joškarolas mērs Jevgeņijs Maslovs sacīja, ka viesuļvētras dēļ republikā gājuši bojā astoņi cilvēki, slimnīcā ievietoti 10 cilvēki, no kuriem divi ir smagā stāvoklī.

Jalčikas ezerā koki uzkrita uz tūristu uzbūvētās telšu pilsētiņas, kas bija uzslieta mežonīgā pludmalē, sacīja Marijelas vadītājs Jurijs Zaicevs. Viņš sacīja, ka starp bojāgājušajiem bija trīs bērni.

29. jūlija vakarā viesuļvētra šķērsoja astoņus Volgas federālā apgabala reģionus, tostarp Marijelu. Vēja brāzmas sasniedza 27 metrus sekundē.

520 apdzīvotās vietās, kurās dzīvo gandrīz 100 tūkstoši cilvēku, nogāzušies vairāk nekā 550 koki, bojāti jumti 41 dzīvojamai ēkai un septiņiem sabiedriskajiem objektiem, ziņo Ārkārtas situāciju ministrija.

Saskaņā ar aģentūras datiem, pulksten 7:32 viesuļvētra Volgas federālajā apgabalā nogalināja deviņus cilvēkus un ievainoja vairāk nekā 65. Arī Tatarstānā uz tūristu telts uzkrita koks, kā rezultātā gāja bojā bērns.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu