Mācītāja meita atveidos erotiskā bestsellera "Ekstāze" galveno varoni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Populārais režisors Dž. Dž. Džilindžers uzņēmies ekranizēt erotisko bestselleru autores Karīnas Gleitneres romānu "Ekstāze". Jau gada beigās pie skatītājiem nonākšot gan filma, gan seriāls. Par galveno varoni viņš izvēlējies nevis kādu slavenu aktrisi, bet gan mācītāja meitu Lindu Kalniņu.

Erotisko bestselleru autores fanus ilgi nodarbināja jautājums - kurai Latvijas aktrisei tiks atvēlēta galvenās varones, seksīgās fotogrāfes loma?

Galvenās kaislības uz ekrāna izspēlēs tumšmate Linda Kalniņa no slavenās Kalniņu dzimtas - viņas tēvs ir mācītājs Krists Kalniņš, vectētiņš - komponists Imants Kalniņš, bet tante - aktrise Rēzija Kalniņa.

Ar Džilindžeru Linda iepazinusies, pateicoties tēva dvīņumāsai Rēzijai Kalniņai. Linda teic, ka ar Džili esot veiksmīga un radoša sadarbība jau vairāku gadu garumā.

"Bija bailīgi piekrist, bet būtu bijis stulbi nepiekrist," par piedāvājumu filmēties erotiskajā seriālā saka Linda.

"Šī nav mana pirmā reize, kad filmējos seriālā, ir bijušas mazas lomas arī citos projektos. Taču tik liela loma man uzticēta pirmo reizi," atzīst Kalniņa. 

Atbildot uz jautājumu, vai viņu nebiedē tas, kā sabiedrība uztvers faktu, ka mācītāja meita piekritusi tik izaicinošai lomai, Linda saka: "Katram ir savas izvēles. Runa tomēr ir par profesiju, kas bērniem un vecākiem var atšķirties.

Es savas izvēles necenšos balstīt uz vecāku izvēlēm. Mana dzīves uztvere nav reliģiska."

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 1. augusta numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu