VIDEO Japānis piepilda savu sapni kļūt par suni. Tas viņam izmaksāja 2 miljonus jenu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds japāņu vīrietis piepildījis savu sapni kļūt par suni, iztērējot aptuveni 12 800 eiro, vēsta ārvalstu mediji. 

Vīrietis, kurš pazīstams tikai ar savu "Twitter" lietotājvārdu Toco, iztērēja 2 miljonus Japānas jenu jeb aptuveni 12 800 eiro, lai izveidotu reālistisku kollija kostīmu, kas viņam liktu izskatīties pēc īsta dzīvnieka.

Pērnā gada aprīlī Toco dalījās ar video, kur viņš kollija kostīmā veļas pa zemi un māj kamerai ar ķepu. 

Toco ir arī "Youtube" kanāls, kurā viņš iemūžina mirkļus no dzīves kollija kostīmā. Kanāla aprakstā teikts: "Es gribēju būt dzīvnieks, tāpēc kļuvu par kolliju."

Viņš publicējis arī video, kurā iepazīstina ar sevi. 

Citā video suņa tērpā esošais cilvēks cenšas spēlēt galda tenisu. 

Aptuveni gadu pēc savas debijas kā mājdzīvniekam Toco dalījās ar video, kurā viņš redzams parkā, sastopot īstus suņus un garāmgājējus.

Uzņēmums, kas radīja reālistisko kollija tērpu, "Zeppet", savā mājaslapā dalījās ar detaļām par kostīmu. "Zeppet" ir pazīstams ar modeļu un skulptūru izgatavošanu, galvenokārt televīzijas un kino vajadzībām. 

"Pēc klienta lūguma izgatavojām suņa kostīmu. Pēc kollija modeļa tas atveido īsta četrkājaina suņa reālistisku izskatu," raksta uzņēmums, norādot, ka kostīma izgatavošana prasīja 40 dienas. 

Intervijā japāņu medijam "MyNavi" Toco sacīja, ka izvēlējies kollija kostīmu, jo suņa garā kažokāda aizēno viņa figūras cilvēciskos aspektus.

"Es izvēlējos kollija kostīmu, jo tas izskatās īsts, kad to uzvelku. Mani mīļākie dzīvnieki ir četrkājainie, it īpaši mīlīgie," sacīja Toco. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu