Vegāne un svaigēšanas influencere mirusi savas ekstrēmās diētas dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Žanna D’Arta
Žanna D’Arta Foto: Zhanna D’art/Instagram

Žanna Samsonova "mirusi no bada" pēc tam, kad desmit gadus pārtikusi tikai no neapstrādātiem augļiem un dārzeņiem. Sievietes draugi Krievijas medijiem stāsta, ka Samsonova pēdējos sešus gadus nebija dzērusi ūdeni un atteicās saņemt medicīnisko palīdzību pat tad, kad kļuva spiesta ievērot "gultas režīmu", ziņo ārvalstu mediji.

Žanna Samsonova, kas sociālajos medijos pazīstama kā Žanna D'Arta, savu popularitāti ieguva "Instagram", kur viņai pirms nāves bija vairāk nekā 10 000 sekotāju. Savu platformu viņa izmantoja, lai runātu par svaigēšanas un vegānisma priekšrocībām.

Pēc 39 gadus vecās sievietes nāves Malaizijā 21. jūlijā, viņas māte sacīja Krievijas medijiem sacīja, ka Samsonova nomira no "holērai līdzīgas infekcijas", ko vēl vairāk pasliktināja viņas uzturs.

Viņas oficiālais nāves cēlonis netiek atklāts, taču viņas draugi vietējiem medijiem bija pauduši bažas par viņas ekstrēmo dzīvesstilu.

Kāds draugs portālam "116.ru" stāstīja: "Samsonovas kundzes badošanās lika viņai izkust mūsu acu priekšā, taču viņa ticēja, ka viss ir kārtībā."

"Tikai viņas acis, jautras acis un krāšņie mati kompensēja šausmīga idiotisma mocītā ķermeņa izskatu. Piedodiet, ja tas izklausās skarbi."

Cits paziņa piebilda: "Es dzīvoju vienu stāvu virs viņas un katru dienu baidījos no rīta atrast viņas nedzīvo ķermeni. Es pārliecināju viņu meklēt ārstēšanās iespējas, taču viņai tas neizdevās."

Draugi arī sacīja, ka viņa pirms nāves atteicās saņemt medicīnisko palīdzību, kā arī atklāja, kā viņa bija "piesieta" pie gultas un bijušas grūtības staigāt, ziņo vietējie mediji.

Viņi arī apgalvoja, ka influencere sešus gadus nav dzērusi ūdeni, tā vietā izvēloties augļu un dārzeņu sulu.

Viņas pēdējā ziņa "Instagram" svinēja duriāna augļu sezonas sākumu Taizemē, kur viņa dzīvoja iepriekš.

Kopā ar video, kurā viņa sagatavo augļus ēšanai, viņa rakstīja: "Atkal pienācis pasakainais gada laiks – duriāna sezona Taizemē!

"Pamostieties un pasmaržojiet duriānu! Visiem jums, duriāna cienītājiem, vai šis nav vislabākais laiks? Un tiem, kas vēl nav izjutuši duriāna prieku, jūs gaida mežonīgs ceļojums!"

Augļiem ir raksturīga asa smarža, kas ir pielīdzināta neapstrādātiem notekūdeņiem un ir aizliegta dažās sabiedriskās vietās vairākās Āzijas valstīs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu