FOTO Liepāja dienu pirms festivāla "Summer Sound 2023"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Liepājā aktīvi noris gatavošanās Baltijā lielākajam pludmales festivālam "Summer Sound 2023". Apskati ekskluzīvus foto no teritorijas dienu pirms festivāla sākšanās!

Jau ziņots, ka festivāls "Summer Sound" šogad notiks jau vienpadsmito reizi un, kā ierasts, piedāvās plašu programmu vasaras piedzīvojumu baudītājiem.

Festivālā "Summer Sound" uz skatuves kāps Dj un producentu apvienība Meduza no Itālijas, elektroniskās deju mūzikas karaļi, dīdžeji un producenti Felix Jaehn un Alle Farben no Vācijas.

Notiks skaļākā pašmāju hiphop mūziķa Gustavo atgriešanās. Festivālā piedalīsies arī Igaunijas leģendārā indie-rock apvienība "Ewert And The Two Dragons", Ukrainas sensācija "Kalush Orchestra" un pašmāju mūzikas zvaigžņu plejāde: "Skyforger", "Singapūras Satīns", Ozols, Zeļģis, Būū, rolands če, "Labvēlīgais Tips", "Sudden Lights", "Pienvedēja Piedzīvojumi", "Dzelzs Vilks", Prusax, Wiesulis, Mauku Sencis/ Grandmasters Neons, "Pirmais Kurss", "Gapoljeri", Fēlikss Ķiģelis, Lapsene, Čipsis un Dullais, Nikotīņi, "Indygo", Finķis & Pragaii, "Zari". Tāpat piedalīsies Igaunijas sensācija NOËP, kā arī apvienības "Leon Samov", "Planeta Polar", "Shishi" un Lucid Kidd no Lietuvas, bulgāru alternatīvais indie-pop-rok duets IVA un zviedru grupas: "Girl Scout" un "The Boo Boo Bama Orchestra", u.c.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu