Kaitinošākie jautājumi, kurus labāk neuzdot katrai Zodiaka zīmei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EugeneEdge/Shutterstock

Ir jautājumi un tēmas, kuras sarunas laikā ar mazpazīstamu cilvēku nevajadzētu pieminēt. Uzzini, kādas ir tabu tēmas katrai Zodiaka zīmei!

Auns

Auniem nevajag jautāt par iecerētajiem mērķiem gadījumos, kad viņi ir rīkojušies nepareizi. Šīs zīmes pārstāvjus ļoti sāpina atmiņas par neveiksmēm, tāpēc jautājumi par to tikai radīs Aunā dusmas un vaicātājs pretī saņems negatīvismu un apvainojumus. 

Vērsis

Vēršus kaitina, ja kāds viņiem jautā par privāto dzīvi un darbu. Šīs zīmes pārstāvji nelabprāt dalās ar šādu informāciju, bieži pieņemot, ka personīgo informāciju izmantosiet, lai nodarītu Vērsim pāri. Nemēģiniet izspiest no viņiem informāciju par ieņemto amatu, attiecībām, dzīvesvietu un mīļākajiem ēdieniem. Šāda pārdrošība var izraisīt Vērša sašutumu. Šī horoskopa zīme pati pastāstīs visu, ko uzskata citu zināšanai par vajadzīgu.

Dvīņi

Dvīņi pēc rakstura ir sabiedrības dvēseles un paši labprāt uztur sarunu. No viņiem var uzzināt daudz interesanta. Viena no tēmām, kas kaitinās ne tik ļoti Dvīni, cik jūs, ir veselības stāvoklis. Dvīņiem nepatīk justies vājiem, taču viņi labprāt padalīsies ar pašām intīmākajām detaļām ar cerību saņemt atbalstu un līdzjūtību. Sarunas biedram ir jābūt gatavam uzzināt visas nepatīkamākās slimības sekas.

Vēzis

Vēži ir atturīgi, tāpēc reti citiem stāsta privātās dzīves detaļas. Viņus kaitina apkārtējo cilvēku nevaldāmā ziņkāre, tāpēc jābūt gatavam saņemt bargu atraidījumu. Sākumā Vēzis nebūs rupjš. Jūs saņemsiet racionālu atbildi un tikai pēc tam jābūt gatavam sajust pretošanos. Šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk, ja viņu privātajā dzīvē svešinieki bāž savu degunu, un viņi aizsargās savus noslēpumus jebkuriem spēkiem.

Lauva

Lauvām patīk stāstīt par saviem sasniegumiem un mērķiem, tādēļ jāuzmanās tiem jautāt par neveiksmēm. Lepnās Lauvas nespēj paciest, ja kāds atceras viņu kļūdas, un tas var Lauvu ļoti sarūgtināt. Pēc šāda jautājuma uzdošanas jāsagatavojas, ka Lauva tuvākajā laikā turēs uz jums aizvainojumu. 

Jaunava

Sarunā ar Jaunavu aizliegtā tēma ir saistīta ar finansēm. Nemēģiniet uzzināt Jaunavas algas apmēru, un pat neceriet, ka viņa pateikts savu iekrājumu daudzumu. Jaunavām patīk izlikties nabadzīgākām nekā viņas patiesībā ir, tādēļ saruna par naudu var izprovocēt Jaunavas vēlmi sūdzēties par naudas trūkumu. Vēl viena aizliegtā tēma ir privātā dzīve. Jaunavas izstāstīs visu nepieciešamo, taču tādā tonī, ka jums pazudīs vēlme turpināt sarunu.

Svari

Svari atbildēs uz jebkuru jautājumu, taču šī zīme bieži melo. Viņi nekad sevi nepasniegs kā neveiksminiekus, tāpēc bieži vien "izpušķo" savus panākumus un klusēs par savām kļūdām.  Atklātība līdzinās brīnumam, tādēļ nevar ticēt pilnīgi visam, ko Svari stāsta. Labākais veids, kā uzzināt īstenību, ir gaidīt, kad Svari paši vēlēsies izrunāties. 

Skorpioni

Skorpionus ļoti kaitina jebkādi jautājumi par privāto dzīvi, tāpēc šīs zīmes pārstāvji var kļūt ļoti rupji. Skorpionu ir viegli sadusmot, ja mēģina noskaidrot profesionālās jomas detaļas. Šāda interese var tikt uztverta kā mēģinājums vērpt intrigas.

Strēlnieks

Strēlniekus kaitina netaktiski jautājumi un cilvēki, kuri neprot laicīgi apklust. Šī horoskopa zīme nebaidīsies izteikt nežēlīgus komentārus tiem, kuri neapdomāti uzdod jautājumus par Strēlnieka intīmās dzīves detaļām vai bērnības traumām. Šīs zīmes pārstāvji labprāt pārmāca neapdomīgos sarunas biedrus un norāda uz viņu trūkumiem.

Mežāzis

Mežāžiem nepatīk daudz runāt, it īpaši, ja saruna skar privāto dzīvi. Uzmanīgi jāvēro šīs horoskopa zīmes reakcija, lai laicīgi apstātos. Pretējā gadījumā izjutīsiet šīs zīmes pārstāvja dusmas. Mežāži reti izrāda emocijas, taču tas nenozīmē, ka viņiem nav jūtu, tādēļ, runājot par šo aspektu, Mežāzis ātri vien var tikt nokaitināts.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem pati trakākā šķiet saruna, kurai viņi nav gatavi. Ja uz uzdoto jautājumu netiek sniegta atbilde, tad saruna par šo tēmu ir jāpārtrauc, ja vēlaties turpināt draudzību ar Ūdensvīru. 

Zivis

Zivīm nevajag uzdot jautājumus par padarītajiem darbiem, ja viņi tos nav līdz galam pabeiguši. Šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk atvainoties. Uzmanieties jautāt Zivīm par viņu veselības stāvokli - no jums gaidīs līdzjūtību un atbalstu, bez kura saruna nav iespējama.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu