Rumānijas tiesa atceļ mājas arestu skandalozajam influencerim Teitam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bijušais kikbokseris, bēdīgi slavenais influenceris Endrjū Teits.
Bijušais kikbokseris, bēdīgi slavenais influenceris Endrjū Teits. Foto: EPA/Scanpix

Rumānijas tiesa piektdien, 4. augustā, atcēlusi mājas arestu pretrunīgi vērtētajam influencerim Endrū Teitam un viņa brālim Tristanam, kuri gaida tiesu apsūdzībās par cilvēku tirdzniecību.

Teitam, kuram ir ASV un Lielbritānijas pilsonības, ir izvirzītas arī apsūdzības izvarošanā un noziedzīga grupējuma veidošanā, lai seksuāli izmantotu sievietes.

Tiesa nolēma aizstāt apsūdzētajiem piemēroto mājas arestu ar citu drošības līdzekli - tiesas kontroli, kas būs spēkā 60 dienas no 4. augusta līdz 2. oktobrim.

Teitam, viņa brālim un divām līdzdalībniecēm ir jāreģistrējas policijā, un viņiem nav atļauts izbraukt no Bukarestes reģiona bez atļaujas. Brāļi nedrīkst tikties ar divām rumāņu sievietēm, kuras arī apsūdzētas šajā lietā.

Visi četri apsūdzētie tika aizturēti pagājušā gada beigās un marta beigās viņiem tika piemērots mājas arests. Viņi ir vairākkārt apstrīdējuši rīkojumu par mājas aresta piemērošanu.

Tiesas datums vēl nav noteikts.

Prokurori apgalvo, ka abi brāļi un rumāņu sievietes izveidoja noziedzīgu organizāciju un seksuāli izmantoja vairākus upurus, "pielietojot fizisku vardarbību un psiholoģisku piespiešanu". Aizdomās turamie nodarbojušies ar pornogrāfiska rakstura materiālu veidošanu, piespiežot iesaistīties upurus, un izplatījuši šos materiālus ar sociālo mediju platformu starpniecību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu