VIDEO Influenceris Ņujorkā uzkurina grautiņus un tiek sveikā cauri ar maigu sodu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Populārais amerikāņu influenceris Kajs Senats piektdien, 4. augustā organizēja publisku tikšanos ar faniem, kas īsā laika sprīdī izvērtās par pamatīgu haosu. Nu Senats izlaists brīvībā no iecirkņa Manhetenā un lielu sodu šķietami nesaņems, ziņo izdevums "The New York Post".

Senatam, kam straumēšanas platformā "Twitch" ir vairāk nekā 20 miljoni sekotāju, grautiņu laikā bija jāierodas policijas iecirknī Manhetenā. Ņujorkas policijas departamenta amatpersonas norādīja, ka viņam sākotnēji tiks piemērotas divas apsūdzības par nemieru uzsākšanu un neatļautu pulcēšanos, taču nav zināms, vai tas ir izdarīts. 

Senats Ņujorkas Apvienības skvēra parkā organizēja tikšanos ar faniem. Nekārtības sākās uzreiz, kad influenceris ieradās norunātajā atrašanās vietā, ziņo policija. Senata fani izturējās vardarbīgi pret gājējiem un policistiem, ziņo amatpersonas.

Policija liecina, ka Senats pūli necentās apturēt un iedrošināja savu fanu darbības.

Nekārtību laikā fani policistus apmētāja ar dažādiem objektiem un nodarīja bojājumus automašīnām. Tika ievainoti vismaz trīs policisti un četri civiliedzīvotāji. 

Pēc incidenta tika arestēti 65 cilvēki, tai skaitā arī pats Senats. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu