Indijā valsts čempionāta sacīkstēs miris 13 gadus vecs perspektīvs motobraucējs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sestdien, 5. augustā, traģiska avārija tika pieredzēta Indijas Nacionālajā motociklu čempionātā, kā rezultātā dzīvību zaudēja perspektīvs pusaugu braucējs Koparams Šrejess Harišs, vēsta "Indian Express".

13 gadus vecais Harišs sacīkstes Madras trasē sāka no "pole position". Vienā no līkumiem viņš zaudēja kontroli pār savu motociklu, piedzīvojot kritienu un pazaudējot ķiveri. Nākamais motosportists nespēja izvairīties no kritienu piedzīvojušā Hariša un pārbrauca viņam pāri.

Harišs no gūtā galvas savainojuma mira notikuma vietā.

Jaunais motosportists tika uzskatīts par vienu no perspektīvākajiem savā valstī. Bijušais motobraucējs Anands Hariharans mirušajam pilotam veltīja augstas uzslavas: "Tēvs viņu veda uz sacensībām un veidoja viņa publicitāti. 2021. gadā viņš piedalījās sacīkstēs, kuras es organizēju. Ar Koparamu pavadīju divas dienas un lielāko daļu laika runājām tikai par motosportu. Viņam priekšā bija spoža nākotne."

Cits bijušais motosportists Arvinds Sinhs sarunā ar "Indian Express" norādījis, ka Indijā esot vairāk nekā 100 perspektīvu pilotu vecumā zem 16 gadiem, bet Harišs viņu vidū izcēlies kā īpaši talantīgs.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu