"Tur ir ļoti maz normālu cilvēku." Skandālā iepītā ukraiņu paukotāja saņēmusi šaušalīgus draudus no Krievijas (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Olha Harlana
Olha Harlana Foto: AP/Scanpix

Ukraiņu paukotāja Olha Harlana intervijā "YouTube" kanālam "Football Hub" atzinusi, ka no Krievijas pilsoņiem saņēmusi visnotaļ šaušalīgas ziņas un draudus.

Harlana plašāku uzmanību izpelnījās pēc tam, kad tika diskvalificēta no pasaules čempionāta par atteikšanos pēc cīņas sarokoties ar sportisti no Krievijas Annu Smirnovu

Ukrainā Harlana ar savu nostāju izpelnījās pat vietu uz pastmarkas, bet Krievijā, kā atzīst pati sportiste, uz šādu viņas reakciju cilvēki reaģējuši visai asi. 

"Man sūtīja draudus. Šī valsts aizņem pusi planētas, bet tur ir ļoti maz normālu cilvēku. Nevaru teikt, ka šādu reakciju biju gaidījusi. Mani netraucē tas, ka viņi man grib rakstīt un runāt ar mani

Bet tad man sāka sūtīt bildes ar mirušiem kareivjiem. Tas mani sāka uztraukt, jo es nevēlos to redzēt. Viņi nav cilvēki. Saņēmu arī ziņas, kurās man novēlēja nāvi. Man arī zvanīja no visdažādākajiem numuriem. Arī mans e-pasts bija pārpildīts," stāsta paukotāja.

Harlana gan nav vienīgā ukraiņu sportiste, kura atsakās sarokoties ar pretiniecēm no agresorvalstīm. Piemēram, Ukrainas tenisa zvaigzne Elina Svitoļina pēc mačiem rīkojas līdzīgi.

Harlanas pretiniece Smirnova pasaules čempionātā startēja neitrālās sportistes statusā, bet, kā izpētīja Ukrainas mediji, viņa sociālajos medijos regulāri paudusi atbalstu savam brālim, kurš dienē Krievijas armijā.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu