VIDEO Bijusī šovu zvaigzne Vita Taube rīkojot bīstamas un pretlikumīgas bērnu nometnes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TV3 publicitātes foto

Par uzņēmēja un vairāku šovu zvaigzni Vitu Taubi internetā var atrast daudz dažādu sūdzību. Pēdējais no sievietes pāŗkāpumiem – viņa rīkojusi bērnu nometnes, neievērojot likumā noteiktās normas, un nodarbinājusi nepilngadīgas personas bez darba līguma. Šobrīd pret Vitu sākti vairāki administratīvie procesi par pārkāpumiem saistībā ar nesaskaņotās nometnes darbību, ziņo raidījums "Bez tabu".

17 gadus vecais Timofejs atsaucies uz darba sludinājumu un pieteicies par palīgu bērnu nometnē. Pirms darba sākšanas un pat pienākumu izpildes uzsākšanas brīdī puisis neesot saņēmis konkrētas norādes par darba pienākumiem. Arī līgums palicis "uz jautājuma zīmes".

Timofejs atklāj, ka bērni un darbinieki nometnē neesot pilnvērtīgi baroti. Organizatore Vita Pārtikas un veterinārajā dienestā nav reģistrējusi uzņēmumu, kas nometnē nodrošinātu siltas un veselīgas ēdienreizes.

Pie citiem pārkāpumiem jāatzīmē, ka Vita Taube nebija nometni reģistrējusi Valsts izglītības satura centrā, kā arī to organizēja, neinformējot Jelgavas novada pašvaldību, kur nometne norisinājusies.

Tomēr tā ir tikai pret Vitu vērsto sūdzību "aisberga virsotne".

Video: "Bez tabu" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu