"Esmu rokenrols." Kivičs komentē savu rīcību, pievienojoties uz skatuves grupai "Dzelzs vilks"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Jūlija izskaņā Kuldīgā ar muzikāliem pārsteigumiem priecēja "Grandiozā nakts Kuldīgā 2023". Par vienu no apspriestākajiem pasākuma mirkļiem kļuva grupas "Dzelzs vilks" uzstāšanās, kad uz skatuves nelūgts parādījās arī Andris Kivičs. Nu savu rīcību skaidrojis arī pats Kivičs, vēsta izdevums "Privātā Dzīve". 

"Ar Juri Kaukuli esam paziņas vairāk nekā 20 gadu, un arī ar bundzinieku Mārci Judzi man ir draudzīgas attiecības. "Dzelzs vilks" ir viena no manām iemīļotajām latviešu grupām. Vienīgā, kuras pēdējo albumu esmu noklausījies no sākuma līdz beigām," saka Kivičs.

Todien arī viņš ar grupu "Z-Scars" kāpis uz skatuves, un sešos vakarā uzstāšanās bijusi galā. Pēc labi padarīta darba nolēmis vienkārši atpūsties.

""Dzelzs vilks" uzstāšanās bija aptuveni divos naktī, tāpēc ir tikai dabiski, ka ap to laiku biju jautrā prātā.

Jutu, ka blice sāk spēlēt pēdējo gabalu, un gribēju pakurināt publiku. Tā bija zibakcija. Gribēju arī nodziedāt "Tev oranži mati", kas ir man mīļa dziesma.

Un šie džeki ir jautri! Ar viņiem nekad problēmas nav bijušas un nebūs. "Dzelzs vilks" ir rokenrols, un es arī esmu rokenrols," teic Kivičs.

Mūziķis uzskata, ka ap viņa mazo performanci jezga sacelta lieki. Kivičs teic, ka Kuldīgā valdīja brīva un jautra atmosfēra.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēc nedēļas nogales Kuldīgā "Dzelzs vilka" menedžere Aija Kaukule komentēja brīvdienu notikumu uz skatuves. Viņa atklāja, ka grupas dalībniekiem nekas nav bijis pret Kiviča pievienošanos."

"Mums iebildumu nebija, tas viss izvērtās par tādu jaudīgu svētku atmosfēru, teiksim tā."

Viņa arī piebilda: "Ja nebūtu šī gadījuma, mēs nekad nebūtu uzzinājuši, ka Andris ir tik liels "Dzelzs vilka" fans. Lai viņam veselība!"

Vairāk lasiet izdevums "Privātā Dzīve" 8. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu