FOTO Tallinā vareni izskanējis "Depeche Mode" koncerts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Svētdien, 6. augustā, ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs Tallinas Dziesmu svētku estrādē uzstājās leģendārā britu grupa "Depeche Mode". Apskati foto no iespaidīgā koncerta!

Jau ziņots, ka grupa devusies pasaules koncertturnejā sava jaunākā albuma "Memento Mori" ietvaros.

"Memento Mori" koncertturneja ir grupas 19. koncerttūre un pirmā pēdējo piecu gadu laikā. Grupas pēdējā koncerttūre "Global Spirit Tour" (2017.–2018. gadā) bija līdz šim ilgākā un viena no ienesīgākajām turnejām.

Grupa tās laikā nospēlēja 130 koncertus Eiropā un Ziemeļamerikā, pulcējot vairāk nekā 3 miljonus fanu.

"Memento Mori" ir "Depeche Mode" 15. studijas albums un turpinājums 2017. gada kritiķu atzinīgi novērtētajam albumam "Spirit", kas sasniedza 1. vietu 11 valstīs un ierindojās topu augšgalā daudzās citās valstīs. Ar pārdotiem vairāk nekā 100 miljoniem ierakstu un 35 miljoniem fanu visā pasaulē grupa joprojām ir aktuāla un ietekmīga. "Depeche Mode" ir iedvesma gan faniem, gan kritiķiem un māksliniekiem, turpina virzīties uz priekšu ar "Memento Mori" albumu un tā turneju, kas ir nepārspējams šedevrs un jaunas nodaļas sākums.

"Depeche Mode" sastāvā ir Deivs Gāns un Mārtins Gors. 2022. gada maijā 60 gadu vecumā mūžībā devās grupas dalībnieks Endrū Flečers.

Par koncerttūri "Memento Mori" Gors komentēja: "Mēs sākām strādāt pie šī projekta pandēmijas sākumā, iedvesmojoties no tās. Pēc Endija Flečera aiziešanas no dzīves mēs nolēmām turpināt, jo esam pārliecināti, ka viņš to būtu vēlējies, un tas patiešām ir piešķīris projektam īpašu nozīmi." Gāns piebilda: "Flečeram šis jaunais albums būtu paticis. Mēs ļoti ceram, ka pavisam drīz varēsim ar to dalīties, un nevaram vien sagaidīt, kad varēsim to prezentēt dzīvē nākamajā gadā."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu