Mančestras "United" pārdevusi bieži kritizēto Hariju Magvairu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Harijs Magvairs
Harijs Magvairs Foto: AFP / Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas vienība Vesthemas "United" ir panākusi vienošanos ar Mančestras "United" un pastiprinās sastāvu ar aizsargu Hariju Magvairu.

Vesthemas komandai futbolists izmaksās apmēram 30 miljonus mārciņu.

30 gadus vecais Magvairs pievienojās Mančestras komandai 2019.gadā, tobrīd kļūstot par dārgāko aizsargu. Mančestras "United" iegādājās futbolistu par 87 miljoniem eiro, taču šovasar rekordlielo summu pārspēja Mančestras "City", kas atdeva 90 miljonus par horvātu aizsargu Joško Gvardiolu.

Magvairs pagājušajā sezonā devās laukumā 31 mačā, aizvadot tikai 16 spēles premjerlīgā, un vasarā paziņoja, ka vairs nebūs Mančestras komandas kapteinis. Viņš 2022.gada Pasaules kausa finālturnīrā bija iekļauts arī Anglijas izlases sastāvā.

Tāpat Vesthemas komanda tiks arī pie pussarga Džeimsa Vorda-Prousa. Pagājušajā sezonā pussargs pārstāvēja "Southampton", kas nenosargāja vietu Anglijas premjerlīgā, un paredzams, ka arī šis spēlētājs "United" izmaksāja apmēram 30 miljonus mārciņu.

Vords-Prouss spēlēja "Southampton" rindās kopš 2011.gada, kopā visos turnīros aizvadot 410 spēles un gūstot 55 vārtus.

Vesthemas "United" pagājušajā sezonā Anglijas premjerlīgā ierindojās 14.pozīcijā, taču triumfēja UEFA Konferences līgā un šosezon sacentīsies Eiropas līgas grupu turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu