FOTO "Esmu dzīva." 14 gadus vecā amerikāņu interneta zvaigzne kliedē baumas par savu pēkšņo nāvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lil Tay/"Instagram"

Trešdien, 9. augustā, pasauli pāršalca ziņas, ka mūžībā pāragri devusies 14 gadus veca interneta personība Lil Tay, īstajā vārdā Teja Tjana. Tagad meitene esot apliecinājusi, ka patiesībā ir sveika un vesela, ziņo izdevums "The Guardian".

Liecību Tjana esot devusi amerikāņu izklaides izdevumam "TMZ".

Ceturtdien publicētajā paziņojumā Tjanas oficiālajā "Instagram" profilā teikts, ka viņas nāve bijusi ""traģiska un pēkšņa". Tika ziņots arī par viņas brāļa Džeisona Tiana nāvi. Tagad publikācija no profila dzēsta. 

Šaubas par paziņojuma patiesumu sākās rasties jau brīdī, kad meitenes tēvs un menedžeris atteicās komentēt viņas "nāvi". Turklāt policijai nebija nekādas informācijas par viņas nāvi.

Tjana "TMZ" arī esot norādījusi, ka viņas "Instagram" profilā kāda nezināma trešā persona izplatījusi nepatiesas ziņas, tostarp viņas vārdu, kas patiesībā ir Teja Tjana, nevis Klēra Houpa, kā iepriekš spriests. 

Tjana popularitāti ieguva 2017. gadā, publicējot īsus video "Instagram", kuros bravūrīgi izrādīja luksusklases automašīnas, dārgas rotaslietas un milzīgas mājas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu