Šovu zvaigzne no Latvijas tiek izmesta no populāra ārzemju šova par seksuālu uzmākšanos (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: lbilene/Instagram, Ekrānuzņēmums

Realitātes šovu "Below Deck Down Under" šajā nedēļā satricināja šokējošs seksuāla rakstura pārkāpuma skandāls, kurā divi dalībnieki tika atlaisti no populārā šova. Viena no šovu zvaigznēm ir no Latvijas.

Realitātes šovs "Below Deck Down Under" atspoguļo apkalpes locekļu dzīvi, kuri sešu nedēļu garumā strādā un dzīvo uz vairāk nekā 150 pēdu garas jahtas, ceļojot pa Austrāliju.

Šajā nedēļā atlaisti divi dalībnieki - Lūks Džounss un Laura Bileskalne - par seksuālu uzmākšanos citiem apkalpes locekļiem. 

Laura pieķerta, iekāpjot apkalpes biedra Ādama gultā un mēģinot viņu masēt. Kā vēsta medijs, Ādams jau vairākas reizes Laurai bija teicis, ka nav ieinteresēts veidot attiecības, taču Laura turpinājusi viņu vajāt.

"Laura mani ne mazākajā mērā neinteresē," producentiem sacīja Ādams. "Es viņai esmu teicis miljons reižu, ka es vienkārši gribētu būt draugs, bet tas vienkārši nesanāk, tāpēc es nezinu, ko darīt. Tas ir nedaudz neērti, jo mēs strādājam kopā. Viņai jāpārtrauc šī muļķošanās." 

Pēc ballītes uz jahtas Laura sekojusi Ādamam uz viņa kajīti, neskatoties uz to, ka Ādams bija skaidri pateicis, ka nevēlas neko vairāk par draudzību. Laura neesot uzklausījusi Ādama lūgumu viņam netuvoties. Viņa Ādamam pieskārās, vēloties masēt viņu. Pēc tam iejaucās filmēšanas komanda un lūdza Lauru atkāpties. 

Tas viss notika neilgi pēc tam, kad kāds cits dalībnieks Lūks bija pilnīgi kails ielīdis citas dalībnieces Margotas gultā, kad viņa pēc ballītes bijusi pusmiegā.

Gan Lūks, gan Laura pēc incidenta tika atlaisti no šova.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu