Kas patiesībā sāp Andrim Kivičam (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: andriskivics/Instagram

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs atklātā intervijā izdevumam "Ieva" dalījies par savu dzīvi un atklājis, kas visvairāk viņam sāp.

Pirms vairākiem gadiem pavisam saspīlētas kļuva attiecības ar Kiviča meitu mammu Madaru. Viņš apgalvoja, ka sieviete aizliedz meitām satikties ar tēvu. Viņš no sacītā neatkāpās. Cik noprotams pēc Kiviča soctīklu satura, ar vienu no meitām tomēr attiecības uzlabojušās - viņi devušies gan kopīgā ceļojumā, gan redzams, ka meitene ik pa laikam ciemojas pie Kivičiem.

Intervijā atbildot uz jautājumu, vai ir kas tāds, kas šobrīd sāp, ar ko netiek galā, Kivičs ir atklāts:

"Man dzīvē ir tikai viena problēma - mana meita Kima, kuru neredzu jau divus gadus. Bet esmu ar to apradis un saprotu, ka man jāgaida.

Vēl mani uztrauc mans dēls, kuram ir gandrīz 18 gadu, augums metrs deviņdesmit un 47. apavu izmērs, supertalantīgs ģitārists un bundzinieks. Viss viņam sanāk, bet nav vēlmes pēc panākumiem un attīstības. Lielai daļai mūsdienu jauniešu ir kopīga nelaime - nespēja regulāri piepūlēties. Es ar saviem 10 albumiem, nominācijām, 1500 nospēlētajiem koncertiem un uzrakstītajām grāmatām kā tēvs dēlam neesmu nekāda autoritāte, jo visu var pajautāt gūglē. Autoritātes mileniāļiem ir jūtūbē, un viņi visi sapņo par vieglu naudu."

Intervijā viņš runāja arī par to, kā privātās dzīves nianses ietekmējušas viņu kā mūziķi. Viņš apgalvo, ka daudzas radiostacijas vairs neatskaņo viņa dziesmas tieši privātās dzīves dēļ.

Jau vēstīts, ka pēc šķiršanās no Madaras Raabes Kivičs nedzīvo kopā ar savām meitām un labu laiku attiecības bija sarežģītas.

Kivičs gan atrada jaunu laimi, apprecot Lieni Skulmi (tagad Liene Kiviča). Abi laulības gredzenus mija 2020. gada 3. janvārī. Kiviči arī audzina kopīgu atvasi - meitu, kurai deva vārdu Mia. Mia ir Lienes ceturtā meita.

Vairāk lasiet izdevuma "Ieva" jaunākajā numurā!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu