"Tukums 2000"/"Telms" atspēlējas un izcīna punktu pret "Audu"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Tukums 2000"/TSS futbolisti
"Tukums 2000"/TSS futbolisti Foto: FK Tukums 2000/Facebook

"Tukums 2000"/"Telms" sestdien savā laukumā atspēlēja divu vārtu deficītu "Optibet" Latvijas futbola virslīgā 26.kārtas mačā ar "Auda", spēlei beidzoties neizšķirti.

"Tukums 2000"/"Telms" savā laukumā ar "Auda" vienību spēlēja 2:2 (1:0).

Rezultātu 38.minūtē pēc Džonas Atukeja piespēles no kreisās puses atklāja septītajā minūtē dzelteno kartīti saņēmušais Abioduns Ogunniji, kurš no vārtsarga laukuma līnijas raidīja bumbu vārtos.

Rezultāta starpību 52.minūtē dubultoja Režinaldu Albertinu, kurš realizēja 11 metru soda sitienu.

85.minūtē intrigu uzvarētāja noskaidrošanā atjaunoja 62.minūtē laukumā uz maiņu nākušais 17 gadus vecais Rodrigo Gaučis, kurš pēc Kristapa Puzānova piespēles no soda laukuma labās puses ar asu sitienu no vārtsarga laukuma līnijas raidīja bumbu vārtu labajā augšējā stūrī.

Mača kompensācijas laika trešajā minūtē mājinieki izlīdzināja rezultātu pēc stūra sitiena izpildes no kreisās puses. Pirmais pie bumbas bija Puzānovs, kura sitienu ar galvu viesu vārtsargs Roberts Ozols atvairīja, taču burzmā vārtsarga laukumā acīgāks par visiem bija Gaučis, panākot 2:2.

Mājinieki pēdējās četrās virslīgas spēlēs bija piedzīvojuši zaudējumus, ar 0:6 piekāpjoties "Valmierai" un "Riga", ar 0:7 - RFS un ar 1:2 - "Liepājai".

"Auda" pēc četrās spēlēs ar spēcīgākajām virslīgas komandām izcīnītiem diviem punktiem pēdējā mačā ar 3:0 sagrāva "Jelgavu".

Sakrāto brīdinājumu dēļ šodien nespēlēja "Auda" spēlētāji Jegors Novikovs un Daniils Ulimbaševs.

Pirmā riņķa spēlē viesos negaidīti pārliecinoši uzvarēja tukumnieki (3:0), bet otrā cīņa beidzās ar neizšķirtu 2:2.

Jau ziņots, ka "Liepāja" sestdien atspēlējās mačā ar "Daugavpili" un svinēja uzvaru ar 2:1, pakāpjoties uz trešo vietu turnīra tabulā.

Svētdien 26.kārta noslēgsies ar spēlēm "Valmiera" - "Jelgava", RFS - Salaspils "Super Nova" un "Riga" - "Metta".

Turnīra tabulas līdere ar 64 punktiem 25 spēles ir "Riga", kurai seko RFS ar 61 punktu. 39 punktus 26 mačos guvusi "Liepāja", 37 punktus 24 cīņās sakrājusi "Valmiera", bet 35 punkti 26 cīņās ir "Audai". "Metta" sakrājusi 28 punktus, "Jelgavai" ir 26 punkti, "Daugavpilij" - 25 punkti 26 mačos, "Tukums 2000"/"Telms" - 24 punkti 26 spēlēs, bet "Super Nova" komanda tikusi pie astoņiem punktiem 24 cīņās.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, bet Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023.gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu