VIDEO "Apstāšos tikai tad, kad izputēšu." Kanādiete iztērē trīs tūkstošus dolāru, lai nopirktu koncerta biļetes svešiniekiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: sarahmaycurd/"TikTok"

Amerikāniete Sāra Meja Kērda sociālajos tīklos ieguvusi atpazīstamību pēc tam, kad vairākas reizes sev nepazīstamiem cilvēkiem izdalījusi biļetes uz koncertiem, ziņo ASV izdevums "Insider".

Pirmo biļeti Kērda atdeva 1. jūnijā, kad Toronto ieradās kantri mūziķe Morgana Vollena. Kērda norādīja, ka viņai pāri palikusi viena papildu biļete, kas bijusi paredzēta viņas māsai, kura uz koncertu nevarēja ierasties. 

@sarahmaycurd I don’t want to go alone🥹 #morganwallen #toronto #countryconcertoutfit ♬ My Barn My Rules - MCR-T & horsegiirL

Sākotnēji sieviete biļeti gribējusi pārdot, taču viņas prioritāte bija tai atrast kādu īpašnieku. Vietnē "TikTok" viņa publicēja video, kurā paziņoja, ka biļeti atdos par brīvu. Publicētais video saņēma 234 000 skatījumu un biļetei pieteicās vairāk nekā 1280 lietotāju. 

Kā liecina pati Kērda, viņa vispirms nopērk koncerta biļeti sev un pēc tam vēl vienu, ko "TikTok" atdod kādam laimīgajam. Pēdējo nedēļu laikā viņa ar papildu biļešu laimētājiem apmeklējusi jau piecus koncertus. 

Viņa atklāj, ka līdz šim biļetēm sev un svešiniekiem ir iztērējusi apmēram 3000 dolāru. Taču sieviete negrasās rimties: "Ja tas kādu dienu apstāsies, tad tas būs tāpēc, ka man vairs nebūs naudas."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu