Vai miljardieru cīņa būs? Zakerbergs uzskata, ka Masks cīņai nepieiet nopietni, nespējot nosaukt datumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

"Meta" dibinātājam Markam Zakerbergam radies iespaids, ka miljardieris Īlons Masks abu cīņai pieiet nenopietni, nespējot nosaukt konkrētu cīņas datumu. Lai gan nav skaidrības par cīņas datumu, Masks savā sociālajā tīklā "X"  paziņojis, ka viņa cīņa būrī ar Zakerbergu notiks Itālijā.

Lai gan abu tehnoloģiju titānu cīņa vēl nav oficiāli apstiprināta, Masks savā sociālajā tīklā "X" (iepriekš Twitter) paziņoja, ka sarunas virzās uz priekšu.

"Es runāju ar Itālijas premjerministri un kultūras ministru. Viņi ir vienojušies par episku vietu," paziņoja Masks.

Itālijas kultūras ministrs Dženaro Sandžuliāno apstiprinājis, ka runājis ar Masku par to, kā organizēt lielu labdarības pasākumu, kas atsauktu atmiņā vēsturi, taču piebilda, ka tas nenotiks Romā.

Sandžuliāno norādīja, ka jebkurš pasākums ar Masku ļautu savākt "milzīgu summu, daudzus miljonus eiro, (kas) tiks ziedoti divām nozīmīgām Itālijas pediatrijas slimnīcām".

Masks pavēstīja, ka pasākums paudīs cieņu Itālijas pagātnei un tagadnei. Viņš arī paziņoja, ka cīņu būrī organizēs viņa un Zakerberga vadītie fondi, nevis Lasvegasā bāzētais jaukto cīņu mākslas pasākumu rīkotājs UFC.

UFC prezidents Deina Vaits, kurš joprojām vēlas piedalīties šajā pasākumā, šonedēļ Maika Taisona podkastā sacīja, ka, viņaprāt, cīņa nesīs aptuveni vienu miljardu ASV dolāru lielus ieņēmumus.

Abi tehnoloģiju magnāti kļuva par tiešiem konkurentiem pēc tam, kad Zakerberga kompānija "Meta" jūlija sākumā laida klajā savu tvitera līdzinieku - platformu "Threads".

Masks nav paziņojis, kad tieši cīņa varētu notikt, bet izteicās, ka viņam, iespējams, būs jāveic neliela operācija, lai atrisinātu problēmu ar labo lāpstiņu. 

Maskam ir titāna plāksnīte, kas satur kopā divus skriemeļus, bet viņš apgalvoja, ka pašlaik tā nav problēma.

"Facebook" un "Instagram" māteskompānijas "Meta" vadītājs Zakerbergs, kurš ir cīņas mākslas entuziasts un ir piedalījies džiudžitsa sacensībās, izteicies, ka Masks cīņai nepieiet nopietni.

Foto: zuck/threads

"Es domāju, ka mums visiem ir skaidrs, ka Īlons neuztver šo visu nopietni, un ir pienācis laiks virzīties tālāk. Es piedāvāju konkrētu datumu. Deina Vaits piedāvāja to padarīt par likumīgu labdarības konkursu. Īlons nav apstiprinājis datumu, jo viņam esot nepieciešama operācija. Ja Īlons kādreiz nopietni pievērsīsies šim jautājumam, viņš zina, kā ar mani sazināties. Pretējā gadījumā laiks virzīties tālāk. Es koncentrēšos uz sacensībām ar cilvēkiem, kuri šo sportu uztver nopietni," paziņoja Zakerbergs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu