Miljonāra Jūlija Krūmiņa un apģērbu tirgones Elīnas Didrihsones dzīvi rādīs pašmāju TV šovā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: suriyachan/Shutterstock, publicitātes, Apollo.lv kolāža

Kanāla STV Pirmā! rudens sezonā atgriežas realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra", kurš skatītājiem ļaus ielūkoties Latvijā zināmu personību ikdienas dzīvē. Devītās sezonas spilgtākie dalībnieki būs miljonārs, latviešu "Hjū Hefners" Jūlijs Krūmiņš un pretrunīgi vērtētā influencere un apģērbu tirgone Elīna Didrihsone.

"Es nekad padziļināti niansēs neesmu runājusi par skolu un bērnību, par ko šova laikā runāšu. Es neesmu nekur plaši izrunājusies par vizuālajām pārmaiņām, kas man pašai likās interesanti no pirmajām sērijām, ko esam iefilmējuši. Līdz asarām mani aizkustināja jautājums par vecvecākiem, kurus šova laikā atcerēšos," ieskatu dod Didrihsone.

Elīna apzinās, ka daudzu cilvēku acīs ir izveidojies tēls, kāda Elīna varētu būt, taču, filmējoties šovā, viņai ir skaidrs, ka tik atklāti un personīgi par viņu zina vien retais. "Mēs aizskārām tēmas, kas netika runātas, kā piemēram, skolas gaitas. Un es tikai tagad psiholoģiski apzinos, ka skola ir tā vieta, kur tu izveidojies kā personība. Nenoliedzami, runāsim arī par laulību, kur tas viss sākās."

Paralēli Elīnas dzīves līkločiem, katru ceturtdienu skatītājiem būs iespēja iepazīties ar devītās sezonas vienu no spilgtākajiem dalībniekiem - latviešu "Hjū Hefneru" jeb miljonāru Jūliju Krūmiņu, kurš par dalību šovā ir saviļņots, jo beidzot ikviens varēs ielūkoties viņa ikdienas gaitās, iepazīties ar viņu kā personību un iedvesmoties no pieredzes bagātā mūža, kas viņam ir bijis raibs.

Elīnas Didrihsones un Jūlija Krūmiņa dzīvei varēs sekot līdzi no 22. augusta šovā "Slavenības. Bez filtra".

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu