"Pretīgi." "Ryanair" senioru pārim liek maksāt 162 eiro par aviobiļešu izdrukāšanu (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Ryanair" lidmašīna.
"Ryanair" lidmašīna. Foto: Shutterstock

Divi pensionāri Īrijas aviokompāniju "Ryanair" apsūdzējuši par pārlieku augstu cenu par aviobiļešu izprintēšanu - 140 mārciņas jeb 162 eiro, ziņo ASV izdevums "Insider".

80 gadus vecais Pīters Džefs un viņa 79 gadus vecā sieva Ruta izdevumam "The Telegraph" norādīja, ka aviokompānija viņiem likusi maksāt lielo summu pēc tam, kad abi sapratuši, ka ir kļūdaini piereģistrējušies savam atgriešanās lidojumam. 

Abi piektdien, 11. augustā, devās no Londonas Stanstedas lidostas uz Beržerakas lidostu Francijā. 

"Mājaslapa bija ļoti mulsinoša, viņi cenšas man piedāvāt visādas lietas. Es nesapratu, ka reģistrējos atgriešanās lidojumam," stāsta Ruta.

Tā kā abiem sirmgalvjiem nebija digitālo biļešu, viņiem nācās reģistrēties uz vietas lidostā. "Lidostā es centos dabūt savu biļeti, bet man teica, ka reģistrēšanās ir noslēgusies un tāpēc jādodas pie reģistrācijas letes. Tur man teica, ka biļetes izdrukāšana katram pasažierim maksās 55 mārciņas (63 eiro). Tas man šķita pretīgi, bet man nebija izvēles, bija jāmaksā," atminas Ruta. 

Savukārt aviokompānijas pārstāvji apliecināja, ka summa noteikta pareizi un lēmums pieņemts saskaņā ar aviokompānijas noteikumiem. "Ryanair" pārstāvis norādīja, ka abiem pirms lidojuma 11. augustā bija jāreģistrējas tiešsaistē dienu iepriekš, ko viņi nepaguva izdarīt. Abiem arī uz e-pastu izsūtīti atgādinājumi.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu