Usika-Fjūrija potenciālās cīņas norise saņēmusi vēl vienu triecienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix/ Apollo.lv kolāža

Potenciālā supercīņa starp Oleksandru Usiku un Taisonu Fjūriju varētu saņemt vēl vienu triecienu arī pēc ukraiņu boksera gaidāmā dueļa pret Danielu Dubuā.

Bija paredzēts, ka Usiks un Fjūrijs titulu apvienošanas cīņā tiekas šā gada pavasarī, bet abu bokseru pārstāvji nespēja vienoties par finansiālajiem nosacījumiem.

Kā zināms, Usikam šobrīd pieder supersmagā svara divīzijas čempiona jostas Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO) un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) versijās.

Ņemot vērā, kā Usika un Fjūrija komandas nespēja vienoties par titulu apvienošanas cīņu, obligāto titula pretendentu Daniela Dubuā personā nozīmēja WBA. Britu bokseris gan varētu nebūt vienīgais obligātais titula pretendents, ar kuru potenciāli būtu jātiekas Usikam.

Horvārs Filips Hrgovičs ir IBF organizācijas obligātais titula pretendents. Kā sarunā ar "Boxing Social" norādījis Hrgoviča promotieris Edijs Hērns, IBF ir noteikusi, ka Dubuā-Usika dueļa uzvarētājam būs jātiekas tieši ar horvātu bokseri, kurš nesen uzveica nepārspēto Demsiju Makīnu.

"Viņam [Hrgovičam] vajadzēja turpināt būt aktīvam. IBF apstiprināja, ka pēc Usika un Dubuā cīņas viņi pieprasīs titulcīņu starp Usiku un Hrgoviču," sacījis Hērns.

Pat ja Usikam augusta beigās gaidāmajā cīņā izdosies uzveikt Dubuā un pēc tam arī Hrgoviču, ukraiņu bokserim pieder vēl divu organizāciju čempiona jostas, kas var nozīmēt vēl divas cīņas ar obligātajiem titula pretendentiem.

36 gadus vecais Usiks savas profesionālās karjeras 20 cīņās ne reizi nav izjutis zaudējuma rūgtumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu