"Ja pilnīgi godīgi, neesmu īpaši labs tētis." Varis Vētra atklāti par attiecībām ar saviem pieciem bērniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aktieris un dziesminieks Varis Vētra, viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", pastāstīja par savām attiecībām ar bērniem, minot, ka neuzskata sevi par labu tēti.

Varis ir bagāts tētis - viņam ir pieci bērni, un jaunākajam, dēlam Matīsam ir vien četri gadi.

Vaicāts, kāds bijis kā tētis saviem vecākajiem bēriem, viņš saka: "Ja pilnīgi godīgi runā, tad es neesmu īpaši labs ne tētis, ne vectēvs, jo es pats visu laiku kaut ko aktīvi daru. Tas nozīmē, ka man vienmēr pietrūkst laika."

Viņaprāt, labs tētis ir tāds, kas sēž mājās, redzot savu bērnu ikdienu un esot klātesošs. "Es visiem četriem vecākajiem bērniem atvainojos, sakot, ka zinu, ka esmu pavadījis par maz laika ar viņiem kopā."

"Es visiem bērniem esmu pietrūcis, jo kaut kādā vecumā es izšķīros. Vecākā meita man reiz jautāja, vai esmu dzīvojis ar mammu kopā, uz ko es atbildēju, ka, protams. Viņa man gan norādīja, ka es nekad neesot bijis mājās. Viņi gāja gulēt, bet es vēl nebiju mājās," atklāts ir Varis.

Viņš sarunas laikā saviem bērniem velta sirsnīgus vārdus, sakot: "Es ļoti, ļoti mīlu savus bērnus, un viņi ir izauguši par tiešām labiem cilvēkiem. Varis atklāj, ka arī skaļi prot saviem bērniem pateikt, cik ļoti viņus mīl."

Kā zināms, jaunākais dēls Matīss Ūve dzimis laulībā ar Vētras trešo sievu Sanitu, un Matīss ir Sanitas pirmais bērns. Varim no iepriekšējām attiecībām ir četras atvases - Kristaps, Māra, Sabīne un Niklāvs.

Varis Vētra un viņa mīļotā sieviete Sanita apprecējās 2015. gada decembrī. Vienā no pēdējām intervijām aktieris neslēpa – arī pēc 13 gadu kopdzīves viņam vēderā ir tauriņi. "Man ir kolosāla sieva, burvīga. Es viņu ļoti mīlu, godāju, cienu."

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu