Plūdu sekas novērstas. "Akropole Alfa" sestdien strādās kā ierasts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Applūdusi "Akropole Alfa" stāvvieta
Applūdusi "Akropole Alfa" stāvvieta Foto: TVNET GRUPA

Tirdzniecības centrā "Akropole Alfa" plūdu, kas radās piektdien, 18. augustā, pēc spēcīgajām lietavām, sekas ir novērstas, un centrs šodien strādās kā ierasts, pavēstīja "Akropole Alfa" administrācijas pārstāvji.

"Akropole Alfa" pārstāvji arī atzina, ka atsevišķu nomnieku preces ir cietušas plūdu laikā, bet finansiālo zaudējumu apmēru patlaban nav iespējams noteikt.

Centrā skaidroja, ka 18.augustā pēc spēcīgajām lietavām ūdens kanalizācijas sistēmas pārslodzes dēļ atsevišķas centra telpas applūda.

LETA jau vēstīja, ka tirdzniecības centra "Akropole Alfa" īpašnieks un pārvaldītājs SIA "Delta Property" pagājušajā gadā strādāja ar 19,706 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 98,8% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānija guva peļņu 9,585 miljonu eiro apmērā pretstatā zaudējumiem 2021. gadā.

"Delta Property" īpašnieks ir Lietuvā reģistrētā "Akropolis Group", kas pārvalda nekustamā īpašuma attīstītāju un tirdzniecības centru nomas un apsaimniekošanas uzņēmumus Lietuvā, Latvijā, Igaunijā un Bulgārijā. "Akropolis Group" ietilpst Lietuvas holdingā "Vilniaus prekyba", kurā ir arī mazumtirdzniecības kompāniju tīkls "Maxima grupe".

2021. gada augustā "Akropolis Group" paziņoja, ka parakstījusi līgumu ar Norvēģijas uzņēmumu "AMD Holding" par 100% kapitāldaļu iegādi tā Latvijas meitasuzņēmumā "Delta Property". Darījums par tirdzniecības centra iegādi tika pabeigts 2021. gada 30. novembrī.

Tāpat ziņots, ka 18. augustā Latvijā bija spēkā oranžās pakāpes brīdinājums par pērkona negaisu Rīgā. Negaisā laikā applūda vairākas Rīgas ielas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu