Pēc cīņas ar vēzi aizsaulē devies interneta lietotāju mīlētais sunītis Čemss

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Balltze/Instagram

Šiba Inu suns Čemss (īstajā vārdā Balce), kurš kļuva par pasaules mēroga sensāciju sava izskata dēļ, nomira 18. augusta rītā pēc savas pēdējās torakocentēzes operācijas, ziņo suņa īpašnieki.

2022. gada decembrī viņam tika diagnosticēta leikēmija un kopš tā laika suns ticis ārstēts. Viņa īpašnieki skumjo ziņu pavēstīja sociālajos tīklos, aicinot viņa fanus atcerēties prieku, ko Čemss sagādāja pasaulei.

"Viņš aizmiga 18. augusta rītā savas pēdējās torakocentēzes operācijas laikā. Sākotnēji mēs vēlējāmies viņam pēc šīs operācijas organizēt ķīmijterapiju vai citu iespējamo ārstēšanu, taču tagad ir par vēlu."

"Neskumstiet, lūdzu, atcerieties prieku, ko Balce sagādāja pasaulei. Šiba Inu ar apaļu smaidošu seju, kas vienoja jūs un mani, viņš ir palīdzējis daudziem cilvēkiem pandēmijas laikā un sagādājis neizmērojamu prieku daudziem no jums, bet tagad viņa misija ir pabeigta," teikts ierakstā.

Čemsu, kura īstais vārds bija Balce, adoptēja mīloša ģimene no Honkongas, kad viņam bija tikai viens gads.

Viņš ieguva slavu interneta vidē, kad 2010. gada kāda viņa fotogrāfija kļuva plaši izplatīta. Šis attēls kļuva īpaši populārs 2013. gada beigās un tika atzīts par vietnes "Know Your Meme" tā gada "labāko memu".

Kad parādījās ziņas par Čemsa nāvi, suņa mīļotāji sociālo mediju platformās, pauda savu mīlestību.

"Lai gan viņa vairs nav ar mums, viņa ikoniskās memes turpinās dzīvot mūsu ierīcēs, mūsu domās un visā digitālajā vidē," vietnē  "X" ("Twitter") rakstīja kāds vīrietis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu