Neērto jautājumu raidījums "Zilonis studijā" atgriežas ar vēl jaudīgākiem tematiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Pirmdien, 28. augustā, kanālā TV3 ar jaunu sezonu atgriežas skatītāju iemīļotais sarunu raidījums “Zilonis studijā”. Ar kādām tēmām tas pārsteigs šajā sezonā?

Dejas ap stieni, resnīšu diskriminācija, dīvainās fobijas, diagnoze "vēzis", par ko strīdas ģimenē – tie ir tikai daži no sarunu tematiem, kuros šajā sezonā iedziļināsies eksperti un raidījuma viesi ar saviem pieredzes stāstiem. Būs viedokļu apmaiņa, dalīšanās pieredzē un daudz diskusiju, lai kopā veicinātu dziļāku izpratni sabiedrībā par dažādiem tematiem.

Raidījuma veidotāji tematus pēta dziļi un daudzpusīgi, ilustrējot tos ar spilgtiem piemēriem un cilvēkstāstiem. Arī raidījuma vadītāji Oskars Lepers un Agnese Drunka attiecības ar sarunu biedriem veido patiesas un cieņpilnas, tomēr nebaidoties arī uzdot neērtus vai pat intīmus jautājumus, kas prasa drosmīgas atbildes.

“Es izjūtu milzīgu pateicību pret ikvienu, kurš ir gatavs dalīties savā pieredzes stāstā, kas ne vienmēr ir ērts, par ko reizēm ir grūti runāt skaļi. Katrs temats, pat ja reiz jau ir izrunāts, vienalga paver jaunu šķautni – paaicinot uz studiju citus ekspertus un uzklausot jaunus pieredzes stāstus, mēs gūstam pavisam citādāku skatījumu uz vienu un to pašu problēmjautājumu. Mēs, latvieši, sevi uzskatām par kautrīgu tautu, nevēlamies skaļi runāt par savām problēmām, tāpēc es patiešām novērtēju ikvienu, kas uzdrīkstas runāt, jo īpaši par smagām tēmām,” pārdomās par aizvadītajām un gaidāmo sezonu dalās raidījuma vadītāja Agnese Drunka.

Līdzīgi kā aizvadītajās sezonās, raidījuma veidotāji sola aizrautīgas un dzīvas diskusijas par dažādiem sabiedrībā neērtiem, bet būtiskiem jautājumiem, skarot ļoti plašu tematu loku: sākot ar bērnu un vecāku savstarpējām attiecībām, stereotipiem, kas ierobežo pieaugušos drosmīgi un kaislīgi izdzīvot savu dzīvi, smagām atkarībām un likteņa triecieniem, no kuriem neviens nav pasargāts. Tie ir tikai daži no tematiem, kuri interesantu personību lokā tiks izdiskutēti raidījuma "Zilonis studijā" jaunajā sezonā.

Uzzini, kas ir tie temati, kas mums visiem ir uz mēles, bet par kuriem mēs vairāmies diskutēt, sarunu raidījumā “Zilonis studijā” no 28. augusta plkst. 17:00 kanālā TV3, no pirmdienas līdz ceturtdienai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu