Žurnāliste Arta Skuja atkal būs redzama TV ekrānos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

28. augustā pie kanāla "360TV" skatītājiem atgriežas raidījums "360TV ZIŅneši", kura vadītājas lomā iejutīsies kādreizējā "900 sekunžu" moderatore Arta Skuja.

Arta atzīst, ka ir patīkami satraukta, atgriežoties televīzijas ekrānā, taču jaunā raidījuma formāts viņu esot uzrunājis uzreiz, un vēlējusies sevi izaicināt.

"Notikumus rada cilvēki, un notikumi ietekmē cilvēkus. Informācijas kļūst arvien vairāk, bet kā aiz tās nepazaudēt cilvēku? To 360TV Ziņnešos katru darbadienu jautāsim, skaidrosim un centīsimies saglabāt cilvēka skatu un cilvēku stāstus cauri dienas notikumiem," saka Skuja.

Raidījuma moderatorei Artai Skujai ir ilggadēja žurnālistes un moderatores pieredze, strādājot LTV, LNT, TV3, Latvijas radio un ReTV.

Raidījuma komandā ir profesionāli un televīzijas skatītāju iemīļoti satura veidotāji — Dana Albrehta (iepriekš LNT Ziņas), Natālija Valdniece (iepriekš TV3 "900 sekundes"), Miks Dūcis (iepriekš TV3 "Degpunktā"), Skaidrīte Nitiša (iepriekš TV3 "Bez tabu"), Santa Ādamsone (iepriekš ReTV Ziņas), Emīls Višķers (iepriekš ReTV Ziņas), Mārtiņš Dinsbergs ("Youtube" un "Instagram" satura veidotājs), Ieva Čakste (iepriekš "LNT Brokastis"), Alberts Dinters (iepriekš TV3 "Bez tabu") un Ramona Zariņa (iepriekš ReTV). Ētera moderatoru pienākumus turpinās pildīt arī harismātiskie, entuziastiskie un enerģiskie Ramona Salmiņa un Dāvis Valdnieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu