"Pāris stundu laikā pēkšņi kļuvu populāra." Jana Bruk pastāsta, kā kļuva par soctīklu zvaigzni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Foto no privātā arhīva

Influencere un blogere Jana Bruk atpazīstama kļuva pirms apmēram sešiem gadiem. Sarunā ar TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik" viņa pastāstīja, kā tas viss sākās.

Meklējot informāciju par Janu tīmeklī, uzreiz izlec tādu vārdi kā provokatīva, šķelmīga utt. Lūgta pastāstīt, kā kļuva atpazīstama, viņa stāsta: "Man šķiet, ka mana soctīklu karjera sākās pirms sešiem septiņiem gadiem. Tolaik es savu "Instagram" kontu izveidoju tikai tāpēc, ka visiem jau tāds bija. Es gan tam pretojos, jo man pietika ar savu "Facebook". Es jau tur sāku publicēt savas bildes.

Man gan nebija mērķis kļūt par superpopulāru meiteni, rādīt visiem, kāda es esmu, publiskot pikantas bildes. Tāds vispār nebija mans mērķis. Es vienkārši sāku bildēt sevi, rādīt, kāda esmu.

Atceros to dienu, kad pāris stundu laikā pēkšņi kļuvu populāra.

Par mani uzrakstīja rakstu, kas bija pilnīgi negaidīti. Tur bija manas bildes no "Instagram". Man sāka piedēvēt tādus vārdus kā "neķītra", "provokatīva". Šo rakstu komentēja ļoti daudz cilvēku, un varbūt divi no 100 bija pozitīvi komentāri.

Sarakstā bija tik daudz negatīvu komentāru, tie bija šausminoši. Mani sauca par prostitūtu. Rakstīja, lai eju nomirt, rakstīja, kaut man nebūtu ģimenes. Es pat nezināju, ka eksistē tik slikti vārdi.

Tas bija mans pirmais šoks, ka es dzīvoju vienkāršu dzīvi, publicēju bildes ar savu ķermeni, neko sliktu es nedarīju, un te pēkšņi tik daudz naida."

Ļoti atklātu interviju par Janu, attiecībām, skandāliem, kompleksiem un daudz ko citu lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu