"Ārprāts!" Magone Liedeskalna uzzina neglaimojošu informāciju par pielūdzēju Andri (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Nupat dots starts šova "Slavenības. Bez filtra" jaunajai sezonai, kurā atkal var sekot līdzi Magones Liedeskalnas mīlas piedzīvojumiem. Viņa devusies uz randiņu ar pielūdzēju Andri, taču tikšanās laikā par viņu uzzina nepatīkamus faktus.

Andris Magoni aizvedis uz Līgatnes slavenajām smilšu alām, kur ceļā satiek kādu suvenīru tirgotāju. Viņa Magonei atklāj neglaimojošus faktus par pielūdzēju Andri. Andrim Līgatnē esot daudz dāmu, ar kurām viņš uz šo vietu regulāri nākot pastaigās un pat dejo.

"Kā ar sūdainu grīdas lupatu pa seju!" uzzinot to, ka Andris uz šo vietu ved arī citas sievietes, saka Magone. 

Lai gan abi vēl neesot viens otram neko solījuši, Magone savu sašutumu nespēj noslēpt. "Bet tā pēcgarša. Es nāku ar cilvēku, kurš te ved arī visas citas. Un varbūt vakarnakt ar kādu alā, nē nu..."

Andris aizkadrā teic, ka nāksies ar pārdevēju aprunāties, lai saprastu, kāpēc viņa Andri nodevusi. "Tas bija negaidīti!"

Magone teic, ka sāks apsvērt ideju, ka, iespējams, jāmeklē kāds musulmaņu ticības vīrietis, kurš būtu uzticīgāks.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Magone beidzot ir gatava sakārtot savu privāto dzīvi. Viņa alkst būt mīlēta un pati no jauna iemīlēties, tāpēc iepriekšējā sezonā kārtējo reizi ļāvās avantūrai un iesniedza iepazīšanās sludinājumu Gulbenes laikrakstā "Dzirkstele". Viņas aicinājumam atsaucās Andris, kurš jau pabijis Magones sētā un pat izteica viņai bildinājumu. Magone gan atteica, bet, kā redzams, abi turpina viens otru iepazīt.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu