FOTO Šova "Lauku sēta" jubileja sezona sākas ar negaidītiem pavērsieniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Šogad šovs "Lauku sēta" pie skatītājiem atgriežas ar 10. – jubilejas sezonu, un, kā ierasts, negaidīti pavērsieni šovā ir gaidāmi ik uz soļa. Spraigajā cīņā par galveno balvu piedalīsies 12 dalībnieki.

Seši no dalībniekiem izmēģinās savus spēkus "Lauku sētā" pirmo reizi, savukārt seši no dalībniekiem jau būs redzēti kādā no aizvadītajām šova sezonām. 

Dalībnieki šogad satiksies vienā no skaistākajām vietām Latvijā – Vecpiebalgā, kur lauku sētā "Sila Jānēni" viņus laipni sagaidīs tās saimnieki Jānis ar meitu Lauru. Darba saimniecībā būs ļoti daudz, jo savu ikdienu Laura pavada citur, savukārt Jānis šajā vasarā atgriezās atpakaļ Latvijā no Anglijas, kur nostrādājis 10 gadus. Lai "Sila Jānēnos" atgrieztu sākotnējo krāšņumu un Latvijā kļūtu vēl par vienu sakoptāku sētu vairāk, dalībniekiem būs jāiegulda liels darbs.

Šova jaunie dalībnieki iesākumā nemaz nenojautīs, ka viņiem pievienosies vēl seši dalībnieki, turklāt ļoti pieredzējuši dalībnieki no aizvadītajām sezonām. Daži no viņiem uzvaras garšu gandrīz jau sajutuši, jo bijuši ļoti tuvu uzvarai, paliekot otrajā vietā. Vecie dalībnieki ir atgriezušies, lai šoreiz uzvarētu un parādītu jauniņajiem, kā pareizi jāspēlē.

Kā jau jubilejas sezonai pienākas, neiztikt bez negaidītiem pārsteigumiem. Viens no tiem – katram dalībniekam būs iespēja pietuvoties lielajam finālam jau pašā "Lauku sētas" sākumā, iegūstot savā īpašumā kādu no atslēgām, ar kuru finālā mēģināt atvērt uzvarētāja lādi, ja vien būs izdevies līdz finālam nokļūt.

Foto: Šova "Lauku sēta" jubilejas sezonas aizkulises

Kā ierasts, "Lauku sētas" vadītājs Jānis Rāzna ne aci nenolaidīs no dalībniekiem un būs gatavs gan mudināt darbus paveikt ātrāk, gan arī pieskatīs dalībniekus. "Jubilejas sezona tiks aizvadīta "Lauku sētas" labākajās tradīcijās. Starp iknedēļas darbiem būs arī savstarpēji kašķi un intrigas, pazibēs plikumi un, protams, būs arī vairākas ballītes – gan saskaņotas, gan pa kluso organizētas," pirms pirmā raidījuma atklāj Jānis Rāzna.

Foto: Kristaps Liepa

Smags darbs, pliko skrējiens, intrigas, shēmošanas un ballītes gaidāmi šīs vasaras lielākajā notikumā – šova "Lauku sēta" jubilejas sezonā.

Pirmā epizode kanālā TV6 būs skatāma 8. septembrī plkst. 21.00, bet nepacietīgākie fani varēs notikumiem sekot līdzi ātrāk televīzijā Go3 jau no 25. augusta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu