Latviešu mākslinieks Vladislavs Lakše uzsācis sadarbību ar ukraiņu bokseri Usiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: lakshepassion/Instagram

Latviešu mākslinieks Vladislavs Lakše ir slavens ar saviem panākumiem sadarbībā populāriem basketbolistiem un starptautiska līmeņa cīkstoņiem. Nupat Lakše savos soctīklos prezentējis svaigu darbu ar nosaukumu "God’s Warrior" ("Dieva Karavīrs"), kurā attēlots Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks.

"Mēs jau sen ar Oleksandru esam uz sakariem. Uz boksa skatuves viņš vienmēr atšķiras ar savu raksturu un reliģiozitāti. "Dieva Karavīrs" — tas ir cilvēks, kurš sit un uzvar, jo ticība kontrolē viņa garu. Zīmējumā es attēloju arī erceņģeli Gabriēlu, kurš ir "spēka eņģelis" un dod enerģiju uzvarai," par savu jaunāko darbu pastāstīja Lakše.

Šobrīd Vladislavs strādājot kopā ar bokseri pie jauniem projektiem. Lakše savas daiļrades laikā jau ir strādājis ar tādiem uzņēmumiem kā, piemēram, "Nike", "Converse", "Puma", "Adidas", un daudziem citiem populāriem zīmoliem, kā arī ar vadošajām NBA komandām galvenā dizainera lomā.

Mākslinieks akadēmiskās zināšanas ieguvis Latvijas Mākslas akadēmijā, un plašāku atzinību guva kā "Ghetto Games" plakātu autors. Lakše projektā iesaistījās jau no tā pirmsākumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu