Trešdienas horoskops: 30. augusts

Foto: Nina Buday/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 30, augustam.

AUNS

Tik daudz ideju, cik zvaigžņu debesīs. Kāda iemirdzas, kāda aizslīd aiz horizonta. Pastāsti par tām domubiedriem, varbūt kopīgiem spēkiem rodas kāds interesants projekts.

VĒRSIS

Čaklam un strādīgam cilvēkam dažkārt dienas par īsām un „jāpieķer” klāt arī pa kādai vakara stundai. Taču nestrādājam jau tikai prieka pēc – runā par atalgojuma palielināšanu.

DVĪŅI

No rīta pienākumu gūzma un nevar saprast, pie kā ķerties. Izvēlies prioritātes – kuri darbi steidzami un ienesīgāki un kuri var pagaidīt. Vakarā satiecies ar draugiem. Saviesīgas sarunas iedvesmos.

VĒZIS

Šodien daudz komunikācijas, apmaiņa ar jaunumiem, kontaktu veidošana, procesu menedžēšana. Diemžēl darbā varbūt viss nebūs tik gludi kā tu vēlētos, taču nedrīkst ļaut vaļu emocijām.

LAUVA

Jauni pienākumi vai projekti, kas prasa iedziļināšanos un arī radošumu. Būs jāatrod zelta vidusceļš starp skaitļiem budžeta „ekselī” un aizraujošo ideju dzīvotspēju.

JAUNAVA

Jābūt uzmanīgam juridiskajos jautājumos. Nepaļaujies uz solījumiem, bet fiksē visu līgumos. Pēc spraigās darba dienas - jauki brīži kopā ar tuviem cilvēkiem.

SVARI

Nepaļaujies uz citu solījumiem, tie var būt tukši vārdi. Pats tiksi ar darbiem galā, un ne tikai – tavam veikumam būs augsts novērtējums un, iespējama arī atzinība materiālā izteiksmē.

SKORPIONS

Izcelsies darbā, biznesā vai ar sabiedriskām aktivitātēm. Pievērs uzmanību naudas lietām: vai atalgojums atbilst padarītajam un vai bankas kontā ieripo salīgtā summa.

STRĒLNIEKS

Tu esi taisnīgs cilvēks un vārdi kabatā nav jāmeklē. Tomēr, ja kādā situācijā vēlies pateikt visu, ko domā, tad labāk noskaiti līdz desmit. Tas attiecas gan uz profesionālo vidi, gan privāto dzīvi.

MEŽĀZIS

Ja vēlies darbā kaut ko mainīt vai esi domājis par savu biznesu, tad pienācis laiks sākt pie tā piestrādāt. Noderēs seni kontakti un draudzīgas pazīšanās – labāk darboties kopā ar zināmiem un pārbaudītiem cilvēkiem.

ŪDENSVĪRS

Sekmīgi risināsi lietišķās sarunas, pratīsi pasniegt idejas un argumentēt viedokli. Tādējādi nostiprināsi autoritāti. Diena būs ļoti dinamiska, tāpēc vakarā vajag rāmi atpūsties.

ZIVIS

Radīsies neparasta ideja par peļņu. Ir vērts to izanalizēt un parēķināt izdevīgumu – varbūt būsi trāpījis desmitniekā. Tad ar realizāciju nevajag kavēties. Kādam citam arī var ienākt prātā kaut kas līdzīgs.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu