Foto un Video TVNET GRUPAS vasaras skola #MediaMakers

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Justs Kravalis/TVNET GRUPA

Kā top ziņas? Kāda ir žurnālista ikdiena? Vai TikTok izkonkurē tradicionālos medijus? Kāda ir atšķirība starp populāru influenceri un TVNET GRUPAS žurnālistu? Kas slēpjas aiz kara dokumentālista darba? Kāpēc par žurnālistiku jāmaksā? Atbildes uz šiem jautājumiem kopā ar TVNET GRUPAS Vasaras skolas #MediaMakers dalībniekiem meklējām gandrīz visa augusta garumā, studentiem un mentoriem kopā strādājot pie publikāciju tapšanas.

11. augustā notika TVNET GRUPAS profesionāļu lekcijas redakcijas telpās, kam sekoja divas nedēļas ilgs atbalsts dalībniekiem – mediju ekspertu vadībā aktīvākajiem dalībniekiem bija iespēja realizēt savas idejas, bagātinot gan savu pieredzi, gan savu portfolio.

Ar otrajā #MediaMakers kārtā tikušajiem cilvēkiem TVNET GRUPAS telpās tikāmies 25. augustā, kad vasaras skolas studenti iepazīstināja ar savu darbu un to tapšanas izaicinājumiem. 

Foto: #MediaMakers tikšanās 25. augustā

"TVNET GRUPAS vasaras skolas mērķis ir dot klātienes ieskatu medija ikdienā un žurnālistu kompetencēs, lai dalītos ar mūsu pieredzi un zināšanām ar topošajiem žurnālistiem un interesentiem. 

Mēs visi gribam izmainīt pasauli, kas vienmēr sākas ar uzdrīkstēšanos ieraudzīt, atklāt un saprast. Būt labam žurnālistam nozīmē aktīvi cīnīties par taisnīgumu, lai atklātu patiesību, - informēt, izglītot un iedvesmot sabiedrību domāt un neklusēt par katra mūsu tiesībām un arī pienākumiem.

Tādēļ mēs vienmēr un uzstājīgi meklējam atbildes uz jautājumiem, kas sākotnēji var šķist neērti, provocējoši vai pat bezjēdzīgi, bet uzdrīkstēšanās ir pirmā rīcība, lai padarītu pasauli labāku! 

Kā to izdarīt ikdienā ar zināšanām un palīgrīkiem, ir TVNET GRUPAS vasaras skolas #MediaMakers galvenais mērķis, kas, mūsuprāt, izdevās lieliski, pateicoties tieši atsaucīgajiem un zinātkārajiem dalībniekiem," saka TVNET GRUPAS galvenais redaktors Toms Ostrovskis.

Video: #MediaMakers dalībnieku atsauksmes 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu