VIDEO Arnolds Švarcenegers kļuvis par "Lidl" zīmola seju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "YouTube" video.

Holivudas zvaigzne Arnolds Švarcenegers ir kļuvis par "Lidl" zīmola "PARKSIDE" jauno seju. Ar vārdiem "Tu to vari!" viņš motivēs reklāmās un sociālajos medijos, daloties ar saviem panākumu noslēpumiem. Viņa karjeras leģendārākie momenti tiks izspēlēti "PARKSIDE DIY (Do It Yourself)" jeb "dari pats" pasaulē, ziņo uzņēmuma pārstāvji.

"Švarcenegers un "PARKSIDE" – tas tik ir pārītis!" Stāsta Kristofs Pols, "Lidl International" galvenais iepircējs.

"Pateicoties nepārtrauktai attīstībai vairāku gadu garumā, ir radīts "PARKSIDE" zīmols, kas jau ir iedvesmojis daudzus mūsu klientus ar savu augsto kvalitāti, nepārspējamu cenas un snieguma attiecību, iespaidīgu instrumentu izvēli un pievilcīgu dizainu. Arnolds Švarcenegers iemieso daudzas no mūsu vērtībām. "PARKSIDE" nozīmē – pašam tikt galā ar darbiem. Mēs gribam dot pārliecību cilvēkiem, ka viņi to var! Arnolds Švarcenegers ir darītājs, viņš ir īsts, apņēmības pilns un pavisam vienkāršs. Mēs esam lepni, ka viņš tagad ir daļa no "PARKSIDE" komandas.”

Arnoldam Švarcenegeram darba rīki nav sveši. Viņš ir strādājis celtniecībā un viņam patīk radīt lietas. Tas ir vēl viens iemesls, kāpēc šī sadarbība aktierim būs panākumiem pilna.

Viņš uzsver: "Tu to spēj! - tā tieši ir mana attieksme. Tev ir jātic sev, tāpēc es esmu PARKSIDERis."

Pirmie reklāmas rullīši ar Arnoldu Švarcenegeru un "Lidl" zīmola instrumentiem viņa rokās jau ir iznākuši!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu