Policists Jelgavas novadā izglābis jaunu sievieti, kura bija nonākusi bīstamā situācijā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

30. augustā Jelgavas novadā, Cenu pagastā, Ānē Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes Dienvidzemgales iecirkņa Reaģēšanas nodaļas grupas inspektors izglābis jaunas sievietes dzīvību. VP pa dienu saņemta informācija no kādas sievietes radinieces par to, ka sieviete pametusi savu dzīvesvietu un nav zināma viņas atrašanās vieta. Vēlā pēcpusdienā jaunās sievietes meklēšana vainagojās panākumiem, un, lai gan likās, ka stāsta laimīgās beigas ir sasniegtas, tomēr tā nebija. Policistiem vēl priekšā bija pārbaudījums – cīņa par sievietes dzīvību, portālu "Apollo.lv" informē VP.

2023. gada 30. augustā pulksten 16.06 Valsts policijā tika saņemta informācija par kādu 1991. gadā dzimušu sievieti, kura tajā pašā dienā pulksten 14.30 pametusi savu dzīvesvietu Jelgavas novadā, Cenu pagastā, Ānē un kuras atrašanās vieta radiniekiem līdz šim brīdim nav zināma. Valsts policijas amatpersonas nekavējoties sāka meklēšanu.

Ņemot vērā to, ka sievietei ir veselības problēmas, tika apzinātas visas tuvākās medicīnas iestādes, kā arī tuvākā apkārtne, kur, iespējams, sieviete varētu atrasties.

No medicīnas iestādēm saņemtā informācija liecināja par to, ka jaunā sieviete nav stacionēta nevienā no tām, līdz ar to meklēšana turpinājās sievietes dzīvesvietas apkārtnē.

Pulksten 17.49 Jelgavas novadā, Cenu pagastā, Ānē kādā grāvī ar ūdeni Valsts policijas amatpersonas atrada meklēto sievieti. Policisti uz vietas konstatēja, ka jaunās sievietes dzīvība ir apdraudēta. Viens no Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Dienvidzemgales iecirkņa Reaģēšanas nodaļas grupas inspektoriem, kas atradās notikuma vietā, nekavējoties metās ūdenī glābt jauno sievieti, un sieviete jau pēc mirkļa tika nodota Neatliekamās medicīniskās palīdzības darbiniekiem.

Pateicoties nesavtīgai un momentānai policista rīcībai, tika izglābta jaunas sievietes dzīvība.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu