Siliņa: Valdību ar JV veidos "Progresīvie" un ZZS (12)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Partiju apvienības "Jaunā vienotība" pārstāvji -  finanšu ministrs Arvils Ašeradens (no kreisās), Valsts prezidenta Ministru prezidenta amatam nominētā Evika Siliņa un Saeimas deputāts Edmunds Jurēvics tikšanās laikā ar partijas "Progresīvie" pārstāvjiem Ministru kabinetā.
Partiju apvienības "Jaunā vienotība" pārstāvji - finanšu ministrs Arvils Ašeradens (no kreisās), Valsts prezidenta Ministru prezidenta amatam nominētā Evika Siliņa un Saeimas deputāts Edmunds Jurēvics tikšanās laikā ar partijas "Progresīvie" pārstāvjiem Ministru kabinetā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pie nākamās valdības veidošanas pirmdien turpinās strādāt "Jaunā vienotība" (JV), Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) un "Progresīvie", šodien preses konferencē kopā ar citiem JV politiķiem paziņoja Ministru prezidenta amatam nominētā Evika Siliņa (JV).

Šāds paziņojums nāk pēc tam, kad "Apvienotais saraksts" atteicās no Siliņas koalīcijas piedāvājuma.

Siliņa piebilda, ka "durvis zināmā mērā ir joprojām atvērtas" tām partijām, kas ir gatavas nolikt malā savus ideoloģisko uzstādījumus un vienoties par darāmo.

Taču nav laika līdz šim piedzīvotām "tukšām runām un garām tango dejām" koalīcijas veidošanā, uzsvēra premjera amata kandidāte.

Kā ziņots, AS savu lēmumu nepievienoties šo trīs partiju topošajai valdībai, pamato ar to, ka "neatbalstīs nestabilu, valsts drošību un starptautisko reputāciju vājinošu valdību ar Lemberga izšķirošu ietekmi".

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu