Sestdienas horoskops: 2. septembris

Foto: Iryna Kalamurza/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 2. septembrim.

AUNS

Gribēsi savus mīļos palutināt. Uzaicini uz koncertu, izklaides pasākumu, uzsauc pusdienas krodziņā. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās.

VĒRSIS

Labprāt satiksies ar draugiem un varbūt kopā izdomāsiet kādu ekstrēmu atpūtu: lidojumu ar gaisa balonu, lēkšanu ar gumiju vai ko tamlīdzīgu. Sirds ilgojas pēc asām sajūtām.

DVĪŅI

Dodies kopā ar ģimeni vai draugiem uz kādu pasākumu, vai kaut kur kopā aizbrauciet. Derēs pastaigas pie dabas, izbrauciens ar divriteņiem, nūjošana vai kāda cita fiziska aktivitāte.

VĒZIS

Draugi aicinās uz ballīti vai izbraucienā. Pamodīsies arī tava saimnieciskā daba: jāpalūko, kādas sēnes mežā saaugušas vai ko var iekonservēt ziemas krājumiem.

LAUVA

Ar prieku piedalīsies dažādās saviesīgās aktivitātēs vai dosies izbraucienā, kur iespējami dažādi interesanti piedzīvojumi. Gribēsies no sirds baudīt dzīvi.

JAUNAVA

Šodien pāri visam sirsnīgi romantiskas noskaņas. Kāds ar mīļoto dosies uz gleznainu dabas nostūri, kādam iepazīšanās neparastos apstākļos. Daudz pozitīvu emociju.

SVARI

Gremdēsies filozofiskās pārdomās par pasaules lietu kārtību – vajag nedaudz pabūtu vienatnē. Vakarā gan derētu iziet sabiedrībā. Kādu gaida vētraini sirdslietu piedzīvojumi.

SKORPIONS

Vari ieplānot saimniecības darbus, kas svarīgi, bet iekavējušies, un sarīkot radu saietu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kam seko nopietns turpinājums.

STRĒLNIEKS

Šodien vēlams kaut kur izbraukt, aplūkot mūsu vai kaimiņvalstu skaistās un interesantās vietas. Iespējami romantiski piedzīvojumi sirdslietās – tādi, kas aizrauj un iedvesmo.

MEŽĀZIS

Sirds stūrītī nosprakšķēs kāda dzirksts. Un šajā sirdslietu stāstā kaut kā var būt iesaistīta ārzemju tēma. Esi gan uzmanīgs, ja iepazīšanās notiek kādā tīmekļa vietnē.

ŪDENSVĪRS

Diena kā radīta sabiedriskām aktivitātēm. Ja tevi ir ģimene un bērni, tad izklaidējošs brauciens satuvinās. Savukārt sirdslietām par labu nāks kopīgs kluba vai kultūras pasākuma apmeklējums.

ZIVIS

Velti laiku mājokļa uzpošanai un radošām improvizācijām virtuvē. Privātajā dzīvē daudz sirsnības, mīļums, uzticēšanās. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu