Ko sola zvaigznes? Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 4. līdz 10. septembrim

Foto: plutmaverick/Shutterstock

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 4. līdz 10 septembrim.

AUNS

Radīsies idejas, par kurām citi brīnīsies. Dažkārt cilvēki teic, ka viss jaunais ir labi aizmirsts vecais... Var jau būt. Un kāda tam nozīme – galvenais, lai tas, ko esi izdomājis, nes kādu labumu un bankas īsziņas uzlabo omu. Patlaban ir labs laiks, lai profesionālajā jomā gūtu panākumus. Vari mainīt darbu, rakstīt biznesa plānu, atrast jaunus sadarbības partnerus. Ja risināmi kādi jautājumi iestādēs, tad gan rūpīgi sagatavojies, lai vari ļoti argumentēti pamatot savu viedokli. Brīvdienās labs laiks mājas darbiem un sevis lutināšanai. Iegādājies kādu dizaina priekšmetu, atjauno garderobi, apmeklē frizieri.

VĒRSIS

Apdomīgais Vērsis būs noskaņots ļoti vērienīgiem plāniem. Vairākiem pasaulē zināmiem biznesa cilvēkiem tiek piedēvētas atziņas, ka kļūdīšanās un izgāšanās ceļā uz panākumiem ir normāla parādība, caur ko mācāmies. Tāpēc - ja kaut kas nesanāk ar pirmo reizi, nesatraucies. Gan zvaigznes sāks rādīt labvēlīgu vaigu. Ir vērts pievērsties karjerai vai biznesa attīstības virzieniem, kas pilda bankas kontu. Pastāv iespējas atrast zinošus un uzticamus sadarbības partnerus. Tikai nekārto naudas lietas ar draugiem - var sanākt ne tā, kā runāts. Brīvajā laikā svarīga privātā dzīve. Ir jātiek skaidrībā ar sevi, vēlmēm un attieksmi. Vajag kādas pārmaiņas pozitīvā virzienā.

DVĪŅI

Sācies jaunais mācību gads un, neatkarīgi no tā, kāda izglītība un cik diplomu jau ir, vajadzētu papildināt zināšanas. Tavs prāts allaž ir atvērts visam jaunajam. Turklāt dzīvē viss attīstās tik strauji, ka, tas, kas ir jaunums šodien, rīt jau pagātne. Šī nedēļa ir sekmīga arī jaunu kontaktu veidošanai. Ar laipnību atvērsi daudzas durvis, cilvēku simpātijas pavadīs tevi un darīs ikdienu jaukāku. Tomēr nepaļaujies pārāk uz citu solījumiem. Pats visu pieskati un pārbaudi. Brīvdienās paredzamas ballītes, bet nevajadzētu nodoties pārliekai bohēmai. Turklāt seko līdzi naudas lietām, ir riski iztērēties vairāk nekā vajadzētu. Labāk iegādāties ko noderīgu mājām.

VĒZIS

Garastāvoklis lielā mērā atkarīgs no stabilitātes darbā un finanšu situācijas. Pārskatot ienākumus un izdevumus, var rasties neliels satraukums. Ja tā objektīvi – diez vai tam ir reāls pamats, taču vienmēr jau var kaut ko lietas labā darīt. Ir piemērots laiks, lai pievērstos jauniem plāniem un paplašinātu profesionālo darbošanos, iespējams izdevīgs piedāvājums, kas nesīs peļņu. Vienīgi uzmanīgam un precīzam jābūt, ja kādas ieceres un iespējas saistās ar ārzemju tēmu. Brīvajā laikā prātā nāks filozofiskas pārdomas par dzīvi. Nesatraucies par katru sīkumu un turies tālāk no cilvēkiem, kas mūždien neapmierināti. Attiecībās svarīga sapratne un stiprā pleca sajūta līdzās.

LAUVA

Emocijām bagāta nedēļa. Ja priecāsies – tad no visas sirds, ja dusmosies vai bēdāsies – tad tieši tāpat. Saspringtās situācijās mēģini gan savaldīties, jo pārāk sakāpināta reakcija var pabojāt attiecības ar tuviniekiem vai kolēģiem. Daudz laika un spēku paņems darbs. Tikko viena lieta paveikta, tūdaļ jāķeras pie nākamās, un, kad, paceļ acis, tad tai darbu rindai gala neredz. Bruņojies ar pacietību, bet, ja situācija galīgi nav pa prātam, tad jāskata tīmeklī darba piedāvājumi vai jādomā par savu biznesu. Nedēļas nogalē svarīga privātā dzīve. Mājās daudz saimniecības darbu, bet pašā sirds stūrītī paslēptas siltas jūtas, ar kurām vajag dalīties.

JAUNAVA

Šajā nedēļā darbu plānotājs pierakstīts pilns līdz pēdējai ailītei, un ļoti jāturas pie dienu kārtības. Tev tas grūtības nesagādā – galvenais, lai kāds cits neizjauc iecerēto. Tajā pašā laikā prātā rosīsies domas, ka vajadzētu pamēģināt ko jaunu, kaut ko mainīt. Vari meklēt jaunas iespējas, rakstīt projektu un veidot tāmi kādai sen izlolotai idejai. Turklāt ir iespējas satikt uzticamus kompanjonus, un kopīgus projektus gaida lielāka veiksme, nekā tad, ja darbosies individuāli. Nedēļas nogalē pievērsies privātajai dzīvei. Sirdslietu jomā iespējamas pozitīvas pārmaiņas. Pāriem – sirsnīgāka kopā būšana, brīvajiem ļaudīm iepazīšanās.

SVARI

Ieņem pareizo pozīciju pie starta līnijas, jo tūdaļ ar pilnu atdevi būs jādodas uz priekšu. Šonedēļ tik daudz enerģijas, ka vari vai kalnus gāzt, un dzīve piespēlēs dažādas iespējas. Gribēsi līdzās redzēt sadarbības partnerus, kas noskaņoti uz tāda paša viļņa. Ieklausies citu viedoklī un respektē to, kaut arī pašam gribētos pilnībā un vienpersoniski noteikt spēles noteikumus. Jāgādā par saskaņu un saticību gan darbā, gan ģimenē. Neiesaisties svešu problēmu risināšanā un turies tālāk no tiem, kas vēlas vīt intrigu pinekļus. Privātajā dzīvē siltas jūtas saviļņos dvēseli, un nedos miera rudenīgajos vakaros. Neslēp tās un paej solīti pretī laimei.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā viss neies tik raiti un viegli, kā tu vēlētos, un plāni var nesakrist ar iespējām. Būsi pikts, meklēsi iemeslus un arī vainīgos... Nav vērts, jo diez vai atradīsi. Mēdz būt apstākļu sakritības un tur nu neko nevar iesākt. Nogaidi – gan viss nostāsies savās vietās. Ļoti iespējams, ka pēkšņi uzrodas cilvēki, kas piedāvā jaunu, interesantu sadarbību. Sekmīgs laiks, lai sakārtotu dažādus lietišķos jautājumus: risinātu sarunas iestādēs, bankās vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Brīvdienās ballīte ar draugiem un neliela bohēma. Var nākties arī risināt nopietnus jautājumus privātajā dzīvē.

STRĒLNIEKS

Zem guloša akmens ūdens netek, un tu to ļoti labi zini. Darbā uz taviem pleciem gulsies atbildība un nāksies papūlēties, lai viss notiek pēc plāna. Tad nu prātā nāks dažādas idejas, kā procesu uzlabot un padarīt raitāku. Veiksmi nesīs radoša pieeja, nebīsties no eksperimentiem. Šajā gadījumā taisnība būs tiem, kuri mēdz teikt: iespējas nerodas tāpat vien, tās jāveido. Nedēļas nogalē daudz laika paņems ģimenes pienākumi. Ļoti svarīga emocionālā saskaņa un sapratne. Vari ieplānot nelielu izbraucienu ar interesantu objektu apmeklēšanu. Ja sirds brīva, tajā var pamosties romantiskas noskaņas.

MEŽĀZIS

Ļoti aktīva nedēļa. Labs laiks karjerai, kā arī sponsoru un atbalstītāju iegūšanai. Dodies cilvēkos un izmanto situācijas savā labā. Ja profesionālajā jomā parādīsi savas spējas, atalgojums palielināsies. Ir vērts arī apsvērt privāta biznesa idejas. Tā kā esi racionāls un pragmatisks cilvēks, tavs padoms kādam var ļoti noderēt. Tikai nepasniedz to kā absolūtu dzīves patiesību un vienīgo risinājumu. Brīvajā laikā svarīgas attiecības ģimenē. Ieklausies tuvo cilvēku domās un respektē viņu vēlmes. Pretējā gadījumā var izcelties sadzīviski strīdiņi, bet patiesībā tu kopā ar mīļoto cilvēku vēlēsies baudīt mājas mieru. Brīvajiem ļaudīm iespējama tikšanās ar tālejošu turpinājumu.

ŪDENSVĪRS

Daudz kontaktu un informācijas, kuras plūsmā jāatšķir svarīgais no mazsvarīgā. Ir piemērots brīdis jaunu zinību apguvei un redzesloka paplašināšanai. Profesionālajā jomā būs skaidrs ko darīt, kāpēc darīt un kā darīt. Naudas lietās gan nevajadzētu lolot lielus plānus, labāk pa mazumiņam, bet stabili. Tad ir mazāks risks pārrēķināties. Labprāt dosi padomus citiem, un cilvēki vēlēsies ar tevi no sirds parunāt. Taču pietiks ar uzklausīšanu – neuzņemies pilnībā atrisināt citu problēmas. Brīvdienās daudz darāmā mājās. Ieplāno saimnieciskos darbus, kas nevaļas dēļ iekavējušies. Iesaisti ģimeni, bet, kad viss apdarīts, pagatavo gardu maltīti un ielūdziet ciemos arī tuvākus un tālākus radus un draugus.

ZIVIS

Tāds mazliet rudenīgi melanholisks noskaņojums. Tādas kā dvēseles skumjas... Taču patiesībā daudz kas patlaban notiek tev par labu, vienīgi varbūt to vēl nevar pamanīt. Darbā visas situācijas uztver mierīgi. Ne vienmēr der sakāmvārds, ka strīdos dzimst patiesība. Ja kāds grib, lai villojas, bet tev savi darbi darāmi. Pievērsies finanšu lietām, jo ir labas iespējas papildināt ienākumus, iesaistoties jaunos projektos vai uzņemoties kādu papildus darbu. Par nopelnīto palutini sevi – iegādājies kādu skaistu lietu, apmeklē frizieri vai relaksējošu masāžu. Izejot sabiedrībā, par piekrišanas trūkumu nevarēsi sūdzēties. Kāda tikšanās var radīt kaislību bangas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu