"Iespējams, esmu ar vienu kāju kapā." Supermodelei Evangelistai divreiz diagnosticēts vēzis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Modele Linda Evangelista
Modele Linda Evangelista Foto: Reuters / Scanpix

Kanādiešu supermodele Linda Evangelista (58) atklāj, ka viņai piecu gadu laikā divas reizes diagnosticēts krūts vēzis. "Es no tā nemirstu," modele sacīja žurnālam "WSJ. Magazine".

Supermodele atklātā intervijā pastāstīja, ka viņai pirmo reizi krūts vēzis tika diagnosticēts 2018. gadā.

"Tas tika atklāts manā ikgadējā mammogrammā," viņa pastāstīja. "Stāvoklis nebija labs, arī citu veselības faktoru dēļ nevilcinoties izvēlējos mastektomiju abām krūtīm. Krūts vēzis mani nenogalināja. Esmu gatava dzīvei."

Foto: AP/Scanpix

Tomēr 2022. gada jūlijā Evangelista pati sajuta bumbuli krūtī un uzzināja, ka vēzis ir atgriezies.

"Izgrieziet caurumu manā krūtī," viņa teica onkologam pēc otrās diagnozes noteikšanas. "Es gribu redzēt caurumu krūtī, kad būsiet pabeidzis. Vai jūs mani saprotat? Es no tā nemirstu.”

“Es vienkārši daru to, kas jādara,” viņa komentē savu attieksmi pret ārstēšanu.

Evangelistas onkologs sacīja, ka prognozes ir labas, taču modele nav bijusi sajūsmā par šo vēsti un pārjautājusi: kāpēc tās nav lieliskas?

"Pastāv iespēja, ka tas var atgriezties," viņai teica ārsts.

Evangelista arī atzina: tā kā viņas nākotne ir neskaidra, viņa vienkārši ir pateicīga par katru nodzīvoto dienu.

"Zinu, ka, iespējams, esmu ar vienu kāju kapā, bet es svinu dzīvi," viņa teica. "Esmu pārdzīvojusi  briesmīgas veselības problēmas. Esmu laimīga, ka esmu dzīva. Viss, kas tagad nāk, ir dāvana."

Kāpēc viņa neko neizpauda par saslimšanu? "Es klusēju. To zināja tikai daži cilvēki. Es vienkārši neesmu no tiem, kuri grib dalīties ar visu," viņa sacīja izdevumam. "Pie sevis nodomāju: kādu dienu ar to padalīšos, bet, kamēr to pārdzīvoju, absolūti ne. Es nevēlos, lai Daily Mail gaida aiz manām durvīm, kā viņi to dara katru reizi, kad kaut kas notiek."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu