Motormuzejā notiks klasisko auto salidojums

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas Motormuzeja krājuma glabātuve Ogrē. Ilustratīvs attēls.
Rīgas Motormuzeja krājuma glabātuve Ogrē. Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Svētdien Rīgas Motormuzeja norisināsies Tēva dienas klasisko auto salidojums, informēja Rīgas Motormuzeja pārstāvji.

Latvijas Antīko automobiļu kluba (AAK) "Youngtimer Rally" sekcijas 12.sezonas izstāžu formāta pasākumu noslēguma salidojumā "Youngtimer Coffeetime 2023" dalību apstiprinājuši jau vairāk nekā 160 klasiskie automobiļi un motocikli, piemēram, "BMW 327/328", "Chevrolet Nova", "Porsche 911", "Alfa Romeo SZ", "Nissan Cefiro A31", "Nissan Cima" un "Bentley Arnage".

Visu dalībnieku saraksts apskatāms mājas lapā "youngtimerrally.lv".

Spēkratus pie Rīgas Motormuzeja varēs apskatīt no plkst.10 līdz aptuveni plkst.14.

"Youngtimer Rally" organizators Valts Ceplevičs norāda, ka papildus spēkratiem, būs ģimenēm draudzīgas aktivitātes, par ko parūpēsies Rīgas Motormuzejs. Būs iespēja nofotogrāfēties foto stūrī, bet bērniem paredzēta Tēvu dienas pastkaršu darbnīca un vēsturisko pedāļauto sacensības.

Sacensības norisināsies Biķernieku trasē un sāksies plkst.13. Uz sacensībām aicināti visi, kuriem ir savi klasiskie pedāļauto un bērna augums nepārsniedz 110 centimetrus. Interesentiem ierobežotā skaitā būs iespēja piedalīties sacensībās ar Antīko Automobiļu kluba un Rīgas Motormuzeja sarūpētajiem pedāļauto. Balvas nodrošinās Rīgas Motormuzejs.

Tāpat Latvijas Antīko automobiļu klubs turpina atbalstīt Ukrainu, tāpēc no katras dalības maksas daļa tiks ziedota biedrībai "Agendum" jeb tviterkonvojam, kas Ukrainas aizstāvjus nodrošina ar autotransportu.

"Youngtimer Coffeetime" mērķis ir pulcēt visus esošos un potenciālos dalībniekus, interesentus un klasisko auto entuziastus kopīgā pasākumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu