VIDEO "Baidījos pie viņa iet iekšā." Vīrietis Olainē izdemolē dzīvokli un gandrīz izlec pa logu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daudzdzīvokļu ēka.
Daudzdzīvokļu ēka. Foto: Edijs Pālens/LETA

Zemgales ielā, Olainē ieradušies teju visi operatīvie dienesti, lai savaldītu agresīvu vīrieti, kurš centies izdarīt pašnāvību, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Vīrietis no sava dzīvokļa metis ārā dažādas mantas - visu no datora monitora līdz traukiem. To darījis ar nolūku izsist visus stiklus, lai pēc iespējas ātrāk izlēktu pa logu.

Video: "Degpunktā" sižets

“Viņam ir šizofrēnijas diagnoze, un viņš četras dienas pēc kārtas dzēra. Es baidījos pie viņa iet iekšā. Tāpēc izsaucu neatliekamo medicīnisko palīdzību. Pēc viņa atbrauca arī policija, bet viņš uzsēdās uz palodzes un taisījās lēkt lejā no piektā stāva. Izsauca tos, ķiverēs, lai viņu noceltu lejā. Asinis bija, jo viņš roku pārgrieza pret izsisto stiklu,” atminas viņa radiniece.

Pēc pārrunām ar dienestiem vīrietis nokāpa no palodzes un ierāpās atpakaļ dzīvoklī. Pēc tam likumsargi un mediķi viņu aizveduši. 

Savukārt Olaines iedzīvotāji par redzēto nav pārsteigti - kaimiņi jau iepriekš zinājuši, ka vīrietis alkohola reibumā kļūst agresīvs. Taču tā bijusi pirmā reize, kad viņš centies izdarīt pašnāvību.

Policija arī apstiprina, ka viņš jau iepriekš nonācis likumsargu redzeslokā par narkotisko vielu lietošanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu