Ar ko pārsteigs šova "Četri uz koferiem" jaunā sezona?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

9. septembrī pie skatītājiem nonāks šovs “Četri uz koferiem”, kas šoreiz četrus sabiedrībā pazīstamus ļaudis vedīs uz pasaules pašiem tālākajiem nostūriem un noslēpumainākajām vietām – no Āfrikas līdz Āzijai.

Pirmais ceļojums piedzīvojumu meklētājiem aizsāksies tālajā Indoķīnas pussalā, kur kolorītā kompānija – aktrise Lelde Dreimane, dziedātāja Ieva Sutugova, dīdžejs Toms Grēviņš un šefpavārs Mārtiņš Sirmais – izgaršos tropiskās Vjetnamas eksotiku.

Džungļiem apaugušas kalnu nogāzes, sulīgi zaļas rīsu terases, tējaskrūmu, kaučukaugu un kafijkoku plantācijas, budisma tempļi un franču koloniālā laika arhitektūra ir tikai daļa no četru ceļotāju Vjetnamas pieredzes. Izaicinājums visām maņām sākas tad, kad jāsastopas ar šīs zemes pilsētu haosu, trokšņiem un autentiskās vjetnamiešu virtuves aromātiem, kas sniedzas krietni tālāk par visiem labi zināmo rīsu nūdeļu zupu.

Nemainīgi paliek arī šova noteikumi – četrotnei jārēķinās ar ceļojuma budžetu, jāplāno ne tikai brauciena praktiskā puse – naktsmītnes, transports un ēšana, bet arī jāizstrādā intriģējoša vietējā kultūrbaudījuma programma. Turklāt atcerieties zelta patiesību – ceļojumos maskas krīt un atklājas kompanjonu patiesā daba, bet kopīgi piedzīvojumi stiprina saikni. Kā veidosies attiecības šīs sezonas ceļotāju starpā? Kā, neskatoties uz ceļabiedru dažkārt krasi atšķirīgajām interesēm, ceļojumu pavadīt uz priekpilnas nots un no jaunām pieredzēm gūt vislielāko gandarījumu?

Pasaules neizmērojamie plašumi, ko savos ceļojuma pieturpunktos un galamērķos atklās “Četri uz koferiem, liks iekārtoties ērtāk un ceļot priekam nodoties no pašas drošākas vietas – no saviem dīvāniem pie saviem ekrāniem!

Neparastas vietas, atšķirīgas kultūras un nebijušas pieredzes – iegrimsti nezināmajā kopā ar “Četri uz koferiem” jau no 9. septembra plkst. 20.30 kanālā 360TV.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu