Otrdienas horoskops: 12. septembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
Foto: Shutterstock

Horoskops otrdienai, 12. septembrim.

AUNS

Šodien „velk uz kašķi”. It īpaši tad, kad ir jāaizstāv savs viedoklis un jācīnās par taisnu lietu. Ja būtiskos jautājumos darbā vai mājās viedokļi ar citiem nesakritīs, būs daudz emociju.

VĒRSIS

Vajag jaunas idejas un radošu pieeju. Ja arī nāksies izkāpt no komforta zonas, tu tos spēsi. Varbūt pat pats nobrīnīsies: kā tik viegli izdodas pieņemt jaunus izaicinājumus.

DVĪŅI

Saņemsi interesantu informāciju, bet labāk paturi to pagaidām pie sevis. Stāstot visus jaunumus, pavisam negribot vari iemantot pļāpas slavu. Tev ir daudz kas darāms, tāpēc netērē laiku tukšvārdībā.

VĒZIS

Var uzrasties seni sadarbības partneri ar interesantiem piedāvājumiem. Ar kādreiz dzīves vētrās pārbaudītiem cilvēkiem kopīgi projekti būs izdevušies.

LAUVA

Vajadzētu pievērsties finanšu lietām un padomāt, kā palielināt ienākumus. Prātā var ienākt kāda spontāna ideja, bet dažkārt tās jau ir tās vislabākās.

JAUNAVA

Ja mazliet apvaldīsi vēlmi kritizēt un ik mīļu brīdi pamācīt, tad izveidosi lieliskus lietišķos kontaktus. Cilvēki labprāt sadarbosies. Nekautrējies runāt par finansēm.

SVARI

Emocionāli sarežģīta diena. Dažu brīdi vēlēsies sapņaini vērties tikko dzeltēt sākušās koku lapās, dažu brīdi – strādāt ar pilnu atdevi, plānot jaunus darbus un ambiciozus projektus.

SKORPIONS

Ja rodas ambiciozi izaicinājumi, esi gatavs doties uz priekšu. Pieredze un zināšanas ļaus virzīties pretī panākumiem. Svarīgās lietas pieskati pats un nepaļaujies uz citiem.

STRĒLNIEKS

Vajadzētu apsvērt jaunus biznesa projektus vai meklēt labāk atalgotu darbu. Naudas plūsmai tavā bankas kontā ir tendence palielināties, bet – kaut kādas pūles jāpieliek.

MEŽĀZIS

Tev patīk noteikta lietu kārtība, cilvēki respektē tavu viedokli un izturas ar bijību. Taču, ja mēģināsi pārāk diktēt noteikumus, tad gan darbā, gan mājās var izcelties strīdi.

ŪDENSVĪRS

Lai arī pie kādiem darbiem tu ķertos, runā par samaksu. Jo čaklāk un atbildīgāk strādāsi, jo vairāk priecēs īsziņas no bankas par stāvokli kontā. Varbūt saņemsi jaunu, noderīgu informāciju.

ZIVIS

Šodien var būt strīdīgs un mazliet nešpetns garastāvoklis. Ievelc dziļi elpu un neļauj vaļu emocijām, jo ātrumā pateikts vārds liks ilgi par sevi atminēties.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu