"Nepieņemami." Lidmašīnas pasažieri spiesti pavadīt 13 stundu lidojumu blakus sunim, kas piesmirdinājis salonu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Singapore Airlines" lidmašīna.
"Singapore Airlines" lidmašīna. Foto: dpa/scanpix

Divi pasažieri no Jaunzēlandes nonākuši konfliktā ar aviokompāniju "Singapore Airlines" pēc tam, kad kāda pasažiera suns, kam blakus abi tikuši nosēdināti, visu 13 stundu ilgo lidojumu siekalojies un laidis vēdera gāzes, ziņo ASV izdevums "Insider".

Jaunzēlandes pilsoņi Džila un Vorens Presi devās 13 stundu ilgā ceļojumā no Francijas uz Singapūru. Abi sākotnēji iegādājušies aviobiļetes "Premium" ekonomiskās klases sēdvietās.

Diemžēl lidojums ātri vien palicis nepatīkams, jo abi tikuši nosēdināti blakus kādam pasažierim, kura suns visu ceļojumu siekalojies un laidis vēdera gāzes, pamatīgi sabojājot gaisu lidmašīnas salonā. Suņa uzvedība kļuvusi pavisam neizturama brīdī, kad tas lidojuma vidū sācis palaist gāzes un aizņemt vietu, kas bija paredzēta Vorena kājām. 

Nepatīkamās situācijas dēļ abus pasažierus stjuarti pārsēdinājuši ekonomiskās klases sēdvietās, kas iepriekš rezervētas lidmašīnas apkalpei. 

Pēc lidmašīnas nolaišanās apkalpe solīja, ka sazināsies ar abiem pasažieriem un centīsies ceļojumu kompensēt. Taču Džila stāsta, ka aviokompānijas pārstāvji ar viņiem sazinājušies tikai divas nedēļas vēlāk un piedāvājuši divus kuponus 67 eiro vērtībā. 

Abi ar piedāvāto risinājumu nav apmierināti un tā vietā pieprasījuši pilnu lidojuma kompensāciju.

"Singapore Airlines" apstiprināja, ka uztur saziņu ar abiem pasažieriem un turpina darbu, lai rastu risinājumu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu