LMT pie Brīvības pieminekļa palielinājis tīkla kapacitāti un uzstādījis pārvietojamo 5G bāzes staciju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TVNET GRUPA

Gatavojoties Latvijas basketbolistu sagaidīšanai pēc aizvadītā Pasaules kausa, SIA "Latvijas mobilais telefons" (LMT) ir palielinājis tīkla jaudu un kapacitāti Brīvības pieminekļa apkārtnē esošajās bāzes stacijās, informēja LMT pārstāvji.

Papildus uzstādīta arī pārvietojamā 5G bāzes stacija, tāpēc klientus, kuriem ir atbilstošas iekārtas, uzņēmums aicina izmantot 5G iespējas.

Vienlaikus LMT norāda, ka pat pie maksimālās esošā tīkla kapacitātes nodrošināšanas desmiti tūkstoši vienlaicīgu straumējumi nebūs iespējami, tāpēc uzņēmums aicina cilvēkus klātienē baudīt pozitīvās emocijas, nevis internetu.

Lai nodrošinātu augošo tīkla noslodzi ne tikai masu pasākumu laikā, bet arī ikdienā, LMT ir gatavs uzstādīt jaunas bāzes stacijas, tomēr tā joprojām ir ļoti aktuāla problēma Rīgā, tāpēc LMT kopā ar atbildīgajām ministrijām un Rīgas domes institūcijām strādā pie atvieglotiem noteikumiem valstij svarīgas infrastruktūras izvēršanai.

LMT apgrozījums 2022.gadā bija 165,368 miljoni eiro, kas ir par 3,5% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa samazinājās par 6,8% un bija 28,9 miljoni eiro. LMT kapitālā 49% pieder Zviedrijas "Telia Company" un tās meitaskompānijai "Sonera Holding", pa 23% akciju pieder SIA "Tet" un Latvijas Valsts radio un televīzijas centram, bet 5% - SIA "Publisko aktīvu pārvaldītājs "Possessor"".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu