Zodiaka zīmes, kurām ir visgrūtāk pieņemt lēmumus

Foto: Leszek Glasner/Shutterstock

Astrologi nosauc trīs Zodiaka zīmes, kurām ir visgrūtāk pieņemt lēmumus.

Dvīņi

Dvīņi interesējas par tik dažādām tēmām, ka šķiet, ka viņā mīt ne viena vien personība. Viņš vēlas izmēģināt un izprast visas dažādās iespējas un variācijas. Tomēr dažu vienkāršu izvēļu izdarīšana dažkārt var izrādīties ļoti sarežģīta un laikietilpīga. 

Dvīņiem vērts atcerēties, ka monētai ir divas puses, taču galu galā tā joprojām ir viena monēta. Lai atrastu līdzsvaru, viņiem ir jāatbrīvojas no domas, ka viņiem ir jāizvēlas starp kaut ko – vienu vai otru. 

Zivis

Tā vietā, lai laimīgi peldētu pa straumi, Zivis vienmēr lūkojas dažādos virzienos. Zivīm dzīves laikā ir misija savienot zemes pasaule ar garīgo pasauli. Tas ir viņu mērķis, taču, to izpildot, viņi bieži vien var maldīties uz robežas starp fantāziju un realitāti – viņiem ir jābūt patiesi klātesošiem, lai nesajauktu abas pasaules. Lai sasniegtu līdzsvaru, Zivīm ir pareizi jāsazemējas.

Svari

Svaru dualitāte sastāv no pastāvīgas svēršanas un mērīšanas – kas ir godīgs, harmonisks, skaists un vienlīdzīgs? Tā kā Svari koncentrējas uz attiecībām, viņiem ir jāmācās sadarboties. Svari nekad neko nedara tikai sev, tas vienmēr ir "mums". Bet Svaru problēma ir tā, ka viņi var turpināt svārstīties un nesasniegt skaidru risinājumu vai atbildi.

Lai atrastu iekšējo līdzsvaru, Svariem ir jāiemācās radīt līdzsvaru starp sevi un otru, lai miera saglabāšanas nolūkā viņš pārāk nepiekāptos.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu